Enni jó... de gyerekkel is?

Egy gyermek születésével nemcsak a napi rutinfeladataink, hanem étkezési szokásaink is óriási változáson mennek keresztül. A nap nagy részét megpróbáljuk "túlélni", ha étel van előttünk, csak villámgyorsan belapátoljuk, a közös családi étkezések alkalmával pedig fel-le ugrálunk. Nem csoda, hogy az anyukák nagy százaléka rendszertelenül eszik, és még az étteremben is azzal van elfoglalva, hogy lefoglalja izgága gyermekét. A helyzeten pedig az sem javít, hogy  még a felszolgáló személyzet rosszalló tekintetét és szájhúzogatását is el kell szenvednie. 
 

Már ahol. Mert a debreceni éttermek vezetői maguk is édesapák vagy édesanyák, és jól tudják, mennyi nehézséggel és kompromisszummal jár a kisgyermekes időszak. Éttermeikben külön gyermekmenüvel kedveskednek az apró vendégeknek, és számíthatunk a felszolgálók segítségére is. A Paripa Csárdában és udvarán nyugodtan szabadjára engedhetjük a gyerekeket, akik ha szerencsések, találkozhatnak pónikkal, rohangáló kis kutyákkal, és lusta macskákkal. Ha az időjárás engedi, érdemes az udvaron elhelyezett asztaloknál étkezni, mert onnan kényelmesen szemmel tudjuk tartani a gyerekeket.
A Barabás Étterem ételei nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, és a lisztérzékeny gyermekek étrendjéhez is rugalmasan alkalmazkodnak. Kérésre bármilyen ételt szívesen elkészítenek nemcsak kicsiknek, felnőttek részére is.
Az ételeken kívül a Calico Jack Pub vonzereje felszolgálóiban rejlik. A kedves és figyelmes pincérek jól értenek a gyerekek nyelvén, nincs olyan nyűgös gyermek, akit ne tudnának felvidítani.

 

Paripa Csárda ajánlata kis csikók részére
Kisvadász menü (erdei gyümölcsleves, rántott pulykamell sült burgonyával, fagylalt) 1900.-
Csikó menü (gulyásleves, túrós csusza, gesztenyepüré) 1900.-
Erdei menü (húsleves, rántott sajt burgonyapürével, palacsinta 1900.-

 

Barabás Étterem ajánlata gyermekek részére

Húsleves házitésztával       450.-
Csirkefalatok sajtbundában, krumplipürével 1550.-
Kakaós palacsinta 250.-

 

Calico Jack Pub ajánlata kis kalózok részére

Borzaska hasábburgonyával, fokhagymás tejföllel

1280.-

Rántott vagy párizsi csirkemell rizi-bizivel 1210.-
Palacsinta (kakaós, ízes, túrós) 250.-/db
Carbonara spagetti 890.-
Milánói makaróni 890.-
Rántott sajt sült burgonyával, ketchuppal 1100.-
Sajttal, sonkával töltött pulykamell rántva, vegyes körettel 1280.-

 


BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics