Leroy Cafe

 

 

 

 

Üzletvezető

Kovács István Tamás

06-30/488-2513, info@leroydebrecen.hu 

Konyhafőnök

 

Ratku János

 

 

Nyüzsgő, baráti hangulat, trendi design, kiváló és állandó minőség.

Budapest után végre Debrecenben is megnyílt a Leroy Café és Étterem.


Minőségi alapanyagokból nemzetközi és magyaros ételek, olaszos pizzák, koktél és kávékülönlegességek.

Fűtött terasz, szolid árak, Leroy stílus.

 

 

Cím: 4029 Debrecen, Csapó u. 30. Fórum bevásárlóközpont
Telefon: 06-30/204-0600

Nyitva tartás

Hétfő - szombat: 11:00 - 24:00

Vasárnap : 11.00 - 22.00

Étel házhozszállítás: http://leroy.gasztrofutar.hu/

 

 

Paleósok és a koktélok

Leroy Debrecen - paleo koktélMindenki életében adódnak olyan alkalmak mikor jól esik egy pohár bor, egy korsó sör, egy díszes-zamatos koktél, vagy egy kupica rövid ital. Még a paleosok is lazítanak így, kezükben alkoholos itallal. A túlzott alkoholfogyasztás senki számára nem egészséges, de egy pohárka szeszesitalt időnként ők is megengednek magunknak az ásványvíz, tea, gyümölcslevek mellett, természetesen csak mértékkel, színesítve a kortyolnivalók tárházát. A Leroy Café munkatársai, Berényi Julcsi és Mezei Melinda a paleosoknak kedvezett néhány koktél megalkotásával.


Paleo- és Francia kávékülönlegességek a Leroyban

A tél közeledtével jólesik a meleg helyiségből nézni a hópihék szárnyalását, de igencsak megnyugtatóan hat a zimankós idő kizárása egy forró itallal a kézben, jó társaságban, kellemes miliőben. A Leroy Cafe-ben számos meleg és hűs ital közül választhatunk, most viszont a kávé rajongóihoz szólunk, hisz Berényi Julcsi és munkatársai megalkották a paleó és a francia kávékülönlegességeket.


7 nő, 7 féri, 7 perc – 0. randi a Leroyban!

Párkeresőként bizonyára már Ön is több fórumot kipróbált, hogy megtalálja társát. Gyakrabban járt társaságba, ismerősöket kért meg, hogy mutassanak be egyedülállókat, internetes társkeresőkön is szerencsét próbált, de mégsem jött az Igazi… A rapid randin most sikerülhet! Debrecenben először 7 nő, 7 férfivel, 7 perc alatt ismerkedik meg a Leroy Cafe-ban, ahol a 30-50 éves szerelmet keresőket Ámor nyila veszi célba.


A desszertek titka

.

Vannak ételek, melyek biztos vigaszt jelentenek egy összetört hangulatban. Igen, azok a csodálatos desszertek nemcsak a szemet gyönyörködtetik, hanem a lelket is gyógyítják, szeletnyi örömöt hozva a szívekbe, helyzetekbe. Ezen mámort hozó finomságoknak az eszenciáját pedig mi mások adnák, mint az isteni gyümölcsök, magvak, fűszerek.


Így kanalazd a levest!

Különösen nyáron, még a csapból az folyik, hogy mennyi kell, hogy folyon. Szinte közhelynek számít a folytonos felhívás a megfelelő folyadék mennyiség elfogyasztására – viszont nem lehet eléggé hangsúlyozni egészségünk megóvása érdekében. Azonban a szükséges napi 2,5-3 litert nem csak víz bevitelével tudjuk fedezni. Tökéletes választás a 100%-os gyümölcs-, vagy zöldséglé, joghurt és persze a leves is, ami laktató, üdítő és persze finom is.


további cikkek

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics