Viktória Étterem

 

Konyha: tradicionális magyar, nemzetközi

 

A Viktória Étterem Debrecen legszebb részén, a termálfürdő és a labdarúgó stadion szomszédságában, a Nagyerdőn található. Hírét, elismertségét annak köszönheti, hogy a hajdúság nemes gasztronómiai hagyományainak folytatója, ugyanakkor a modern táplálkozás, vendéglátás nemzetközi trendjeit is igyekszik a legmagasabb színvonalon meghonosítani.
A Viktóriában mindenki azon igyekszik, hogy felejthetetlenné tegye a városba látogatók debreceni tartózkodást, illetve hogy a napi teendők közepette felüdülést nyújtson a betérőnek.


Nyitva tartás:
Vasárnap - csütörtök: 11.00-22.00
Péntek - szombat - 11.00-23.00

 

Elérhetőség:
4032 Debrecen, Oláh Gábor u. 3.

Asztalfoglalás: (52) 415-705

E-mail: viktoria@viktoriaetterem.hu

Honlap: www.viktoriaetterem.hu

 

A desszertek titka

.

Vannak ételek, melyek biztos vigaszt jelentenek egy összetört hangulatban. Igen, azok a csodálatos desszertek nemcsak a szemet gyönyörködtetik, hanem a lelket is gyógyítják, szeletnyi örömöt hozva a szívekbe, helyzetekbe. Ezen mámort hozó finomságoknak az eszenciáját pedig mi mások adnák, mint az isteni gyümölcsök, magvak, fűszerek.


Így kanalazd a levest!

Különösen nyáron, még a csapból az folyik, hogy mennyi kell, hogy folyon. Szinte közhelynek számít a folytonos felhívás a megfelelő folyadék mennyiség elfogyasztására – viszont nem lehet eléggé hangsúlyozni egészségünk megóvása érdekében. Azonban a szükséges napi 2,5-3 litert nem csak víz bevitelével tudjuk fedezni. Tökéletes választás a 100%-os gyümölcs-, vagy zöldséglé, joghurt és persze a leves is, ami laktató, üdítő és persze finom is.


XI. Gál Sándor emlékverseny - Versenykiírás

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Debrecen és Környéke Regionális Szervezete, a Hajdúsági Gasztronómiai Klub, a Debreceni Pulykanapok rendezvény szervezői 2013-ben is, immár XI. alkalommal rendezik meg a  Gál Sándor Gasztronómiai Emlékversenyt.

Lehetőséget kívánunk teremteni felnőttek és tanulók számára, hogy e versenyen is emlékezzünk egy kiváló kollégára, chefre, mesterszakácsra és tanítómesterre, Gál Sándorra, aki sok fiatalt nevelt szakmánknak.

A szervezők szándéka nem csak a méltó megemlékezés, hanem az is, hogy az elmúlt évekhez hasonló módon színvonalas szakmai versenyt rendezzünk, melyből valamennyien tanulni tudunk.


Vegyük célba a debreceni éttermek teraszait

Sok munkával és kitartással feljebb lehet lépni azon a bizonyos ranglétrán, de ha állandóan csak dolgozunk, hol marad a kikapcsolódás? Igenis szüksége van a szervezetnek arra, hogy néha megpihenjünk, a lelkünknek pedig arra, hogy barátokkal, ismerősökkel beszélgessünk. Szerencsés helyzetben vagyunk, mert Debrecenben több terasszal is rendelkező vendéglátóhely található, melyek kitűnőek alkalmasak arra, hogy jó társaságban, finom ételek és italok elfogyasztása közben levezessük a stresszt és feltöltődjünk a friss levegőn.


Kéthetente szerdán…

A gasztronómiában találunk jó néhány megosztó alapanyagot, melyet az ember vagy szeret, vagy kifejezetten távol tartja magát tőle, legfőképp a konyhájától. Az biztos velük kapcsolatban, hogy köztes állapot nincs. Ilyen nyersanyagok a köröm és a pacal is. Viszonylag kevés számú imádói hiányolják a családi asztalról, gyűlölői látványától és szagától – bocsánat, illatától – világ végéig szaladnának. Jó hír ezen ételek rajongóinak, hogy minden második héten szerdán a Viktória Étteremben megtalálják a kedvenc fogásukat, mert ilyenkor az a’la carte étlap mellett köröm- és pacal pörkölttel is várják a vendégeket.


további cikkek

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics