Barabás Étterem

 

 

Ügyvezető-tulajdonos

Barabás Zoltán

+36 52 502 231

info@barabasetterem.hu

Séf

Hadi Róbert

+36 52 502 231

info@barabasetterem.hu

 

 

 

Konyha: magyaros és nemzetközi ételek

 

A Barabás Étterem, mely 2007-ben elnyerte a „100 legjobb magyar étterem” címet, Debrecen belvárosának szívében, a Nagytemplomtól 100 méterre található.
Éttermünk 90 fő befogadására alkalmas; drinkbárral, társalgóval és három különteremmel várja Vendégeit.
A különtermek 10, 18 és 30 férőhelyesek, kiválóan alkalmasak ebédek, vacsorák, tárgyalások és sajtótájékoztatók sikeres lebonyolítására. Éttermünk az üzleti rendezvények mellett családi, baráti rendezvények, esküvők ideális helyszíne.
Kellemes, családias környezetben igyekszünk a vendégek minden igényét kielégíteni. Szakácsaink az ételek elkészítéséhez mesterséges adalékanyagot nem használnak.  

Parti Szervíz szolgáltatásunk rendezvények, bálok, fogadások, garden-partyk, esküvők és fesztiválok teljes körű szervezését, lebonyolítását foglalja magában.
Cégünk nem csak  a városon belül, hanem Debrecen határain kívül is számos rendezvényre kap megbízást. Megrendelőink igénye szerint bárhová kitelepülünk és a kívánt helyen nyújtunk teljes körű szolgáltatást a programszervezéstől kezdve a technikai feltételek biztosításán át a vendéglátásig.

Nyitva tartás:
Hétfő – Szünnap
Kedd - Péntek 11-22 óráig

Szombat - 11-23 óráig
Vasárnap 12-17 óráig

 

Elérhetőség:
Cím 4024 Debrecen Vár u. 11.
Telefon: (52) 502-220, (52) 502-231
Fax: (52)502-230
E-mail:

partiszerviz@barabasetterem.hu,  barabas@barabasetterem.hu, info@barabasetterem.hu

Honlap: www.barabasetterem.hu

 

Fizetés: készpénz, bankkártya, Ticket Restaurant, Puebla Ticket, Coop utalvány, Üdülési csekk, Sodexo, Chéque Déjeuner, Erzsébet utalvány

Extrák: WIFI, gyermekülés, borvacsorák, vacsoraszínház, drinkbár, rendezvényekre alkalmas különtermek, esküvői ajánlat

Parkolás: saját parkolóban, Fórum bevásárlóközpont parkolójában

 

Boldog Nőnapot!

A tavasz több olyan jeles nappal is bővelkedik, mikor a nőket ünnepeljük. Május első vasárnapján az Anyákat köszöntjük, májusfával a lányokat tisztelik meg a legények, Gyümölcsoltó Boldogasszony napján Jézus fogantatására emlékezünk. A Nőnap ebből a sorból kilóg, ugyanis március 8-án nem a nőiesség, termékenység kerül előtérbe – ha az ünnep eredetét nézzük -, hanem a dolgozó nők egyenjogúságáért, választójogáért való küzdelemről, majd ennek sikeréről szólt (szól?). Magyarországon közel 100 éve emlékezzünk meg a Nők harcáról, tegyék ezt 2015-ben is a Debreceni Éttermekkel!


Valentin-nap és Torkos Csütörtök a Barabás étteremben

Ki szeretné Valentin-napon valami különleges vacsorával meglepni a kedvesét? Manapság számos lehetőség közül választhatnak a szerelmesek, akik megünneplik ezt a napot, de az együtt elköltött romantikus vacsora mégis többet jelent egy ételsornál: az egymásra figyelést, közös élményt és egy kis kényeztetést. A Barabás étteremben 3 fogásos chef ajánlat várja a párokat, ami a legnépszerűbb ételek mellett egy kis pezsgőt is magában foglal.


Helló Február!

A februárnak is megvan a maga szépsége, izgalma. Kicsit tavaszváró, de még hullhat a hó, néha felhős, de kacagtatóan mulatságos is, hisz ez a farsang, szerelem, torkoskodás hava. Ezt a hónapot is meg lehet tölteni sikerekkel, szeretettel, finom falatokkal, azért, hogy a mindennapi élet kihívásainak, mókuskerekének nehézségeit tompítsuk. Vegyük észre, és értékeljük az apró dolgokat, mert ezek boldogságunk egyik forrása. A Debreceni Éttermek az év második havára is tartogat olyan programokat, mellyekkel kellemes pillanatokat szerezhetünk magunknak, és szeretteinknek.


Ünnepi menü, rendelésre is

Az év utolsó hónapja az adventi időszak és a szeretett ünnepének, a Karácsony várakozásával telik. Van, akinek békés hangulata, másoknak a sok szemet és ízlelőbimbót elvarázsoló zamat vagy épp a családi és baráti találkozók miatt kedves ez a hónap.

Ugyanakkor kissé terhes is lehet, hisz az ajándékozás, a készülődés nem kevés munkával és idővel járhat. Ezért a Debreceni Éttermek csodás fogásokkal készültek Önöknek, levéve a főzés terhét vállukról.


Debreceni Szilveszter 2014

Képzeletbeli centinken a napok száma egyre csökken december 31-ig, az adventi naptár csokit rejtő ajtócskáit is nyitogatjuk már... A készülődés, az ajándékozás, a szilveszteren való ötletelés gépezete visszavonhatatlanul beindult, közeleg az év BULIja.  A Debreceni Éttermek vendéglátóhelyei ismét feledhetetlenné teszik az év utolsó napját, mert jó barátok közt, ízletes ételekkel és italokkal milyen is lehetne a Szilveszter?


további cikkek

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics