Kashmir Indiai Étterem

 

Üdvözli Önt a Kashmir Indiai Étterem, amely az autentikus indiai konyhát képviseli Debrecen szívében.

Az utóbbi években a megyeszékhely sok téren fejlődésnek indult, a turizmus is felvirágzott. A helybéli emberek nyitottabbakká váltak az idegen kultúrák iránt, ami a debreceni vendéglők megjelenésében is tükröződik. Sok olyan hely van, ahol különböző formákban kínálják az indiai ételeket, a gyorsétkezdéktől egészen a kifinomultabb éttermekig. Egyes vendéglátóhelyek a belsőépítészetre helyezik a hangsúlyt, mások az ételekre és vannak olyanok is, amelyek csak azért nyíltak meg, mert divat lett indiai ételekkel foglalkozni.

 

A Kashmírban egy igazi indiai étterem atmoszféráját teremtettük meg. Arról vagyunk híresek, hogy kiváló ételeket szolgálunk fel, ami a visszatérő vendégeink számából egyértelműen kitűnik. A hibátlan belső dekoráció, a barátságos kiszolgálás és a misztikus légkör varázslatosan hat a hozzánk betérőkre.

 

Az étteremben ingyenes WIFI használatra is lehetőség van.

 

Az étterem házhozszállítást is végez. Megrendelés telefonon vagy online: http://kashmir.gasztrofutar.hu

 

Elérhetőségek:

 

4026 Debrecen
Péterfia utca 42-44.
Bejárat a Thaly Kálmán utca felől

 

Telefon:

(52) 321-560
(30) 339-6688

 

E-mail:

info@kashmirdebrecen.hu
steve@kashmirdebrecen.hu

 

Ételrendelés: http://kashmir.gasztrofutar.hu

Honlap: www.kashmirdebrecen.hu

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 09:00 - 21:00
Szombat: 15:00 - 21:00
Vasárnap: 09:00 - 21:00

 

Online rendelni nem csak kényelmes!

Ön már most is rendszeresen rendel ételt online?

Akkor csak megerősíteni tudom, mert van az a helyzet...

Ha azonban eddig még nem szánta rá magát, akkor talán nem tudja, hogy csak néhány gombnyomás választja el kedvenc fogásainak kiválasztásától.

Bízzunk benne, hogy el tudjuk mozdítani Önt az irányba, hogy legalább kipróbálja.

De milyen szituációk adhatnak okot a webes rendelésre és mik az előnyei?


Halas fogások indiai módra

A tengeri herkentyűk fogyasztása kifejezetten jótékony hatást gyakorolna szervezetünkre, ha olyan népszerűek lennének, mint a különböző húsfajták. De sajnos hazánkban még mindig az utóbbit részesítjük előnyben, valószínűleg azért, mert a háziasszonyok többsége idegenkedik az elkészítésüktől. A Kashmir Indiai Étteremben gazdag a választék a halas, valamint rákos fogásokból, ráadásul nem mindennapi fűszerezéssel, körettel kóstolhatóak meg, így a konyhatündéreknek sem kell bajlódni, mi több, az élmény is maradandó lesz.


Dobják el az evőeszközöket, és próbálják ki az indiaiak technikáját

Hazánkban már egész pici korban megtanítjuk gyermekeinket a kanál és a villa használatára, majd idővel előkerül a kés is. Az indaiak esetében ez másként van. Az ottani kultúrának természetes része a kézzel evés, amire kifejezetten alkalmas a thálí tálalási mód. Ugyan nekünk ez kissé idegen, de ha kedvük támad hozzá, próbálják ki a Kashmir Indiai Étteremben, mert állítólag így lehet igazán érezni az ételek ízét.


Az étkezések nélkülözhetetlen eleme – kenyérlepények Indiából

A világ hetedik legnagyobb országának minden régiójára más éghajlat, történelem, vallás, kultúra és dialektus jellemző. Nincs ez másképp a főzési stílussal sem. Ennek megfelelően az élelmiszerek is nagyon eltérőek vidékenként. Az indiai ételek alapanyagainak, színeinek és ízeinek kavalkádja valódi ünnep az érzékek számára. A sokféleség a lepénykenyerek változatoságában is megmutatkozik, mely kínálatából a Kashmír Indiai Étterem is bemutat néhányat.


Rózsavízzel átitatva…

A keleti édességek hallatán sokaknak az ajkakat összetapasztó desszertek, másoknak a „mikor ehetek újra” érzés ugrik be. Így ez a kijelentés feltételezi, hogy majd’ mindenki kóstolta már a távoli vidékek desszertjeit.  És lássuk be, mi mással is lehetne legtöbbünket a legkönnyebben elcsábítni, mint éppen édességekkel.  A gasztronómián keresztül a legközvetlenebb módon ízlelhetjük meg egy-egy nép kultúráját, életvitelét. Fedezzük fel hát India debreceni „nagykövetének”, a Kashmír Étteremnek a Gulab Jamun finomságát.


további cikkek

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics