Malom Étterem

 

 

 

Konyha: magyaros és nemzetközi ételek

 

Exkluzív, igényesen kialakított lounge és bár vendégeink könnyed kikapcsolódását szolgálja. A pazarul berendezett étteremben a magyar gasztronómiai kultúra remekei élvezhetők a legjobb hazai borok és pálinkák társaságában. Alapanyagaink jelentős részét kiváló hazai termelőktől szerezzük be, ezzel biztosítva a hamisíthatatlan magyar ízeket.

 

Vegetáriánus, laktóz-, és gluténérzékeny vendégeink igényeit is ki tudjuk szolgálni!

 

Vendégeink részére a parkolás ingyenes!

Családi, baráti, céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk!

 

Nyitva tartás:
Hétfő – Csütörtök 11.30-22.00 óráig
Péntek – Szombat 11.30-23 óráig
Vasárnap 11.30-22.00 óráig

 

Elérhetőség:
Cím: 4027 Debrecen, Böszörményi út 1.
Asztalfoglalás és információ: 52/688-668, 30/7840-711
Étteremvezető: Brunda János 30/883-9377
E-mail: etterem@malomhoteldebrecen.hu

Honlap: http://etterem.malomhoteldebrecen.hu/

 

 

Boldog Nőnapot!

A tavasz több olyan jeles nappal is bővelkedik, mikor a nőket ünnepeljük. Május első vasárnapján az Anyákat köszöntjük, májusfával a lányokat tisztelik meg a legények, Gyümölcsoltó Boldogasszony napján Jézus fogantatására emlékezünk. A Nőnap ebből a sorból kilóg, ugyanis március 8-án nem a nőiesség, termékenység kerül előtérbe – ha az ünnep eredetét nézzük -, hanem a dolgozó nők egyenjogúságáért, választójogáért való küzdelemről, majd ennek sikeréről szólt (szól?). Magyarországon közel 100 éve emlékezzünk meg a Nők harcáról, tegyék ezt 2015-ben is a Debreceni Éttermekkel!


Helló Február!

A februárnak is megvan a maga szépsége, izgalma. Kicsit tavaszváró, de még hullhat a hó, néha felhős, de kacagtatóan mulatságos is, hisz ez a farsang, szerelem, torkoskodás hava. Ezt a hónapot is meg lehet tölteni sikerekkel, szeretettel, finom falatokkal, azért, hogy a mindennapi élet kihívásainak, mókuskerekének nehézségeit tompítsuk. Vegyük észre, és értékeljük az apró dolgokat, mert ezek boldogságunk egyik forrása. A Debreceni Éttermek az év második havára is tartogat olyan programokat, mellyekkel kellemes pillanatokat szerezhetünk magunknak, és szeretteinknek.


A múlt és a jelen találkozása a Malom Étterem és Hotelben

A 150 éves múlttal rendelkező Hortobágyi Malom olyan átalakuláson ment át, melyben a múlt és a jelen fonódik össze. A tulajdonosok számára lényeges szempont volt, hogy a ma ipartörténeti műemlék megőrízze egykori belső struktúráját, hagyományőrző hangulatát egy csipetnyi 21. századi miliővel fűszerezve. Vasvágó Andrea tulajdonossal beszélgettem a Malom Étterem belbecséről, pompás  ízvilágáról, lélegzetelállító tálalásáról, egyszóval azon értékeiről, amit minden debreceninek meg kell tapasztalnia.


Debreceni Szilveszter 2014

Képzeletbeli centinken a napok száma egyre csökken december 31-ig, az adventi naptár csokit rejtő ajtócskáit is nyitogatjuk már... A készülődés, az ajándékozás, a szilveszteren való ötletelés gépezete visszavonhatatlanul beindult, közeleg az év BULIja.  A Debreceni Éttermek vendéglátóhelyei ismét feledhetetlenné teszik az év utolsó napját, mert jó barátok közt, ízletes ételekkel és italokkal milyen is lehetne a Szilveszter?


Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics