Melange Kávéház

 

Üzletvezető

Abuczki István

+36 52 412 643

+36 20 290 9211

melangekavehaz@gmail.com

Üzletvezető

Barkóczi István

+36 52 412 643

+36 20 290 9211

melangekavehaz@gmail.com

 

Konyhafőnök

Rózsa Attila

+36 52 412 643

melangekavehaz@gmail.com

 

 

Európai stílusú, elegáns étterem az egyetem közelében.

Nemzetközi konyha, 130 fős étterem, 24 fős különterem, 80 fős fedett terasz.

Különleges koktélok, rendezvények, üzleti ebédek, vacsorák lebonyolítására alkalmas.

Hétköznapokra menüt szolgálunk fel.

Könnyen megközelíthető, ingyenes parkolási lehetőség.

 

 

Cím:
4032 Debrecen,
Egyetem sgt.56
Tel:52/412-643
0620/290-92-11
 
Email: melangekavehaz@gmail.com
Ételrendelés: melange.gasztrofutar.hu
 
Nyitvatartás:
Hétfő:10-24 h
Kedd:10-24 h
Szerda:10-24 h
Csütörtök:10-24 h
Péntek:10-02 h
Szombat:10-02 h
Vasárnap:10-24 h

Ezekért a falatokért érdemes kimozdulni

Ha így tél végén kinyitjuk kamránk és hűtőnk ajtaját bőven akadnak benne olyan finomságok, melyek hatására kést, villát ragadunk. A Melange konyhafőnöke szélesre tárta ezt az ajtót és megmutatta, hogy a gombaleves örök, az almapálinkás meggy a csirkemellel kiváló, a sárkánygyümölcs azonnal elvarázsol, a répa és a borsó jó barátságban van a pezsgős sodóval, és olyan hozzávalók is a tányérunkra kerülnek, melyek tartalma hangulatunkra is befolyással vannak. A Melange Kávéház étlapjáról válogattunk Rózsa Attila séffel.


Debreceni Szilveszter 2014

Képzeletbeli centinken a napok száma egyre csökken december 31-ig, az adventi naptár csokit rejtő ajtócskáit is nyitogatjuk már... A készülődés, az ajándékozás, a szilveszteren való ötletelés gépezete visszavonhatatlanul beindult, közeleg az év BULIja.  A Debreceni Éttermek vendéglátóhelyei ismét feledhetetlenné teszik az év utolsó napját, mert jó barátok közt, ízletes ételekkel és italokkal milyen is lehetne a Szilveszter?


A nyár íze, illata, színe a Melange Kávéházban

Szabadság, nyaralás vagy kikapcsolódás? Szinte mindegyis, ha az ember együtt lehet családjával, barátaival a tündöklő napfényben – ez mindenkit boldogsággal, könnyedséggel tölt el és fel. A nyár nem csak az a néhány hónap, amikor szabira megyünk, felújítjuk a lakást, ennél sokkal több. Egy pici gondtalanság, szerelem, vitalitás szimbóluma, a ragyogó pillanatoknak íze, illata, színe van.

Tapasztaljuk meg ezt a Melange Kávéházban felhőtlenül, lazán, nyitott szívvel.


A desszertek titka

.

Vannak ételek, melyek biztos vigaszt jelentenek egy összetört hangulatban. Igen, azok a csodálatos desszertek nemcsak a szemet gyönyörködtetik, hanem a lelket is gyógyítják, szeletnyi örömöt hozva a szívekbe, helyzetekbe. Ezen mámort hozó finomságoknak az eszenciáját pedig mi mások adnák, mint az isteni gyümölcsök, magvak, fűszerek.


Így kanalazd a levest!

Különösen nyáron, még a csapból az folyik, hogy mennyi kell, hogy folyon. Szinte közhelynek számít a folytonos felhívás a megfelelő folyadék mennyiség elfogyasztására – viszont nem lehet eléggé hangsúlyozni egészségünk megóvása érdekében. Azonban a szükséges napi 2,5-3 litert nem csak víz bevitelével tudjuk fedezni. Tökéletes választás a 100%-os gyümölcs-, vagy zöldséglé, joghurt és persze a leves is, ami laktató, üdítő és persze finom is.


további cikkek

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics