Melange Kávéház

 

Üzletvezető

Abuczki István

+36 52 412 643

+36 20 290 9211

melangekavehaz@gmail.com

Üzletvezető

Barkóczi István

+36 52 412 643

+36 20 290 9211

melangekavehaz@gmail.com

 

Konyhafőnök

Rózsa Attila

+36 52 412 643

melangekavehaz@gmail.com

 

 

Európai stílusú, elegáns étterem a belvárosban nemzetközi konyhával.

Különleges koktélok, rendezvények, üzleti ebédek, vacsorák lebonyolítására alkalmas.

Hétköznapokra menüt szolgálunk fel.

 

 

Cím:
4024 Debrecen, Csapó u. 24
Tel:52/412-643
0620/290-92-11
 
Email: melangekavehaz@gmail.com
Ételrendelés: melange.gasztrofutar.hu
 
Nyitvatartás:
Hétfő:10-23 h
Kedd:10-24 h
Szerda:10-24 h
Csütörtök:10-24 h
Péntek:10-24 h
Szombat:10-24 h
Vasárnap:10-22 h

Ezekért a falatokért érdemes kimozdulni

Ha így tél végén kinyitjuk kamránk és hűtőnk ajtaját bőven akadnak benne olyan finomságok, melyek hatására kést, villát ragadunk. A Melange konyhafőnöke szélesre tárta ezt az ajtót és megmutatta, hogy a gombaleves örök, az almapálinkás meggy a csirkemellel kiváló, a sárkánygyümölcs azonnal elvarázsol, a répa és a borsó jó barátságban van a pezsgős sodóval, és olyan hozzávalók is a tányérunkra kerülnek, melyek tartalma hangulatunkra is befolyással vannak. A Melange Kávéház étlapjáról válogattunk Rózsa Attila séffel.


Debreceni Szilveszter 2014

Képzeletbeli centinken a napok száma egyre csökken december 31-ig, az adventi naptár csokit rejtő ajtócskáit is nyitogatjuk már... A készülődés, az ajándékozás, a szilveszteren való ötletelés gépezete visszavonhatatlanul beindult, közeleg az év BULIja.  A Debreceni Éttermek vendéglátóhelyei ismét feledhetetlenné teszik az év utolsó napját, mert jó barátok közt, ízletes ételekkel és italokkal milyen is lehetne a Szilveszter?


A nyár íze, illata, színe a Melange Kávéházban

Szabadság, nyaralás vagy kikapcsolódás? Szinte mindegyis, ha az ember együtt lehet családjával, barátaival a tündöklő napfényben – ez mindenkit boldogsággal, könnyedséggel tölt el és fel. A nyár nem csak az a néhány hónap, amikor szabira megyünk, felújítjuk a lakást, ennél sokkal több. Egy pici gondtalanság, szerelem, vitalitás szimbóluma, a ragyogó pillanatoknak íze, illata, színe van.

Tapasztaljuk meg ezt a Melange Kávéházban felhőtlenül, lazán, nyitott szívvel.


A desszertek titka

.

Vannak ételek, melyek biztos vigaszt jelentenek egy összetört hangulatban. Igen, azok a csodálatos desszertek nemcsak a szemet gyönyörködtetik, hanem a lelket is gyógyítják, szeletnyi örömöt hozva a szívekbe, helyzetekbe. Ezen mámort hozó finomságoknak az eszenciáját pedig mi mások adnák, mint az isteni gyümölcsök, magvak, fűszerek.


Így kanalazd a levest!

Különösen nyáron, még a csapból az folyik, hogy mennyi kell, hogy folyon. Szinte közhelynek számít a folytonos felhívás a megfelelő folyadék mennyiség elfogyasztására – viszont nem lehet eléggé hangsúlyozni egészségünk megóvása érdekében. Azonban a szükséges napi 2,5-3 litert nem csak víz bevitelével tudjuk fedezni. Tökéletes választás a 100%-os gyümölcs-, vagy zöldséglé, joghurt és persze a leves is, ami laktató, üdítő és persze finom is.


további cikkek

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics