Nyári tábor a Paripa Csárdában

Ma már nem könnyű, legalábbis sok családban a gyermek elhelyezését megoldani a 6 sulimentes hétre.  Amikor gyerek voltam és az iskolatáblára végre az összes betűvel kiírhatuk, hogy VAKÁCIÓ nem jelentett különösebb fejtörést a szüleimnek, hogy hova „tegyenek” a nyári szünet ideje alatt.

 

 

Nagymamáim háztartásbeliek voltak, gazdálkodtak. Elmentem falura etettem, itattam a háziállatokat, bóklásztam a beláthatatlan hosszúságú gyümölcsökkel, zöldségekkel teli kertben. Mindig akadt valami érdekes felfedezni való a csűrben, pincében, padláson vagy a szabad ég alatt… Nagyszüleim pompás ételeit majszoltam és szívtam a friss levegőt.

 

Szülőként, dolgozó nagyszülőkkel egészen más a helyezet. Évről évre felmerül a kérdés, hogy lesz megoldva a gyerkőc nyári szünete? Összejön a család, egyeztetnek a barátok, ismerősök, de még a hosszas matekozás után is hiányzik 1-2 hét. Erre az időszakra a nyári tábor jelenthet megoldást. A választék nagy, a tartalom és a díjak változóak.

 

A Paripa Csárda az idén is kalandos programokat kínál a lurkóknak. Izgalmas élményekben lehet részük a 6-14 éves korúaknak az erdős részek „sűrűjében”. Lesz lovaglás, térképészet, kézművesség, vadászat, fürdés...

 

Mi kellhet még egy ifjú felfedezőnek?

 

Böngésszék át a programkínálatot és telefonáljanak, mert hamarosan VAKÁCIÓ!

 

 

Az a cikk legalább 2 éve nem frissült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

 


BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics