Régi Vigadó Étterem esküvői ajánlata
Egyszeri és megismételhetetlen. Ez adja az esküvő súlyát és exkluzivitását, és ebből kifolyólag nagy körültekintést kíván a helyszín valamint az alkalomhoz illő menü kiválasztása. A Régi Vigadó nemcsak elegáns környezetet kínál a házasulandó pároknak, de fenséges falatokat is. A hétféle választék, a különböző felszolgálási módok, a klasszikus és a különleges ételek, illetve a hozzáértő személyzet garanciát ad a feledhetetlen esemény lebonyolításához.
I.
1. SVÉDASZTAL
VENDÉGVÁRÁS
Sajtos pogácsa
Szezámmagos stangli
Mini fasírtgolyó-falatkák
Baguette-szendvicsek
(zöldséges csirkemell-pástétomos, füstöst lazacos,
házi sonkás-aszalt szilvás, körözöttes-zöldséges)
A vendégvárás 50%-os adagszámmal van kalkulálva
VACSORAI MENÜ
Érkezéskor
Sós aprósütemény
Leves
(3 személyes tálakon)
Újházi tyúkhúsleves házi csigatésztával (borsó, gomba, karfiol)
SVÉDASZTALON
Főételek
Debreceni töltött káposzta kaprosan, tejföllel
Köményes sült csülök serpenyős burgonyával, pecsenyelével
Marhapofa pörkölt juhtúrós galuskával
Spárgával töltött jércemell baconba tekerve, joghurtos sült zöldséggel
Rozmaringos szűzérmék illatos jázminrizzsel, pecsenyelével
Desszert
Házi rétesek (almás, meggyes, túrós)
Édes aprósütemények
Pohárkrémek
Gyümölcssziget
Gyümölcssaláta dinnyekehelyben
Friss, idényjellegű gyümölcsök
ÉJFÉLI MENÜ
(50%-os adagszám)
Grill
Főételek
Baconos, csirkés mini nyárs
Zsályás sertésszelet pirított gombával
Köretek
Grillezett zöldségek
Rozmaringos burgonyakorong
Friss kevert saláta öntetekkel (ezersziget, joghurt, tzatziki)
II.
1. TÁLSZERVIZ
Érkezéskor
Sós aprósütemény az asztalra (sajtos pogácsa, magvas stangli)
Leves
Tyúkhúsleves húsával, zöldségekkel, házi csigatésztával
Előétel
Debreceni mini töltött káposzta kapros, tejföllel
Szabolcsi paradicsomos töltött káposzta
Főétel
Mediterrán töltött, göngyölt jércemell bundázva
Chedar sajtban pácolt csirkés mininyársak
Grillezett mustáros tarja sült paprikaraguval
Köret
Jázminrizs
Sült zöldségek
Steakburgonya
Gyümölcs
Vegyes gyümölcssziget (külön svédasztalon)
Az ételek háromszemélyes tálakon kerülnek felszolgálásra
ÉJFÉLI MENÜ (50%-os adagszámmal)
Grill
Roston sült fűszeres sertésszelet
Illatos csirkemell steak
Friss kevert saláta öntetekkel (joghurtos, ezersziget)
Bajor burgonyasaláta
III.
2. SVÉDASZTAL
Vendégvárás
Sajtos pogácsa
Szezámmagos stangli
Hidegtál
(50%-os adagszám)
Hideg sült tarja
Szárnyas-galantin
Mediterrán göngyölt pulykamell
Házi sonka tormakrémmel
Görögsaláta
Svéd gombasaláta
VACSORAI MENÜ
Érkezéskor
Sós aprósütemény
Leves (tálszerviz)
Tyúkhúsleves húsával, zöldségekkel, házi csigatésztával
SVÉDASZTALON
Főételek
Debreceni töltött káposzta kaprosan, tejföllel
Ropogós kacsacomb hagymás törtburgonyával, párolt káposztával
Borjúpörkölt vajas galuskával
Kacsamájjal töltött pulykajava baconba tekerve, jázminrizzsel, sültpaprika-mártással
Grillezett csirkemellérmék tejszínes sült zöldségekkel, parmezánforgáccsal
Desszert
Házi rétesek (almás, meggyes, túrós)
Édes aprósütemények
Pohárkrémek
Gyümölcssziget
Gyümölcssaláta dinnyekehelyben
Friss, idényjellegű gyümölcsök
ÉJFÉLI MENÜ
Grill (50%-os adagszámmal)
Főételek
Mustáros tarja
Zöldséges csirkemell-saslik
Köretek
Grillezett zöldségek
Rozmaringos burgonyakorong
Friss kevert saláta öntetekkel (ezersziget, joghurt, tzatziki)
IV.
2. TÁLSZERVIZ
Érkezéskor
Sós aprósütemény (pogácsa, magvas stangli)
Leves
Tyúkhúsleves húsával, zöldségekkel, házi csigatésztával
Előétel
Debreceni töltött káposzta kaprosan, tejföllel
Szabolcsi paradicsomos töltött káposzta
Főétel
Aszalt paradicsommal bélelt csirkemell
Pulykamell sajtbundában
Egészben sült sertéskaraj kakukkfüves erdei gombaraguval
Köret
Pirított zöldség
Illatos sült jázminrizs
Tejszínes burgonyapüré
Az ételek háromszemélyes tálakon kerülnek felszolgálásra
ÉJFÉLI MENÜ
(50%-os adagszámmal)
Hideg sültek
Egészben sült sertéstarja
Fokhagymás, ropogós kacsacomb
Baconos, zöldséges jércemell terrine
Friss kevert saláta joghurt öntettel
Bajor burgonyasaláta
V.
3. TÁLSZERVIZ
Érkezéskor
Sós aprósütemény (pogácsa, magvas stangli)
Leves
Tyúkhúsleves húsával, zöldségekkel, házi csigatésztával (hús és zöldség külön tálalva)
Előétel
Debreceni töltött káposzta kaprosan, tejföllel
Szabolcsi, paradicsomos töltött káposzta
Főétel
Mediterrán töltött, göngyölt jércemell bundázva
Mustáros tarja gyöngyhagymás paprikaraguval
Baconban sült fűszeres csirkemell
Rántott gombafejek
Rántott karfiolrózsák
Köret
Petrezselymes jázminrizs
Serpenyős burgonya
Pirított zöldségek
Öntet
Tartármártás
Az ételek háromszemélyes tálakon kerülnek felszolgálásra
ÉJFÉLI MENÜ
(50%-os adagszámmal)
Svédasztalon
Hidegtál
Debreceni töltött karaj
Aszalt gyümölccsel töltött pulykamell
Fűszeres csirkecomb filé
Mini fasírtgolyók
Bajor burgonyasaláta
Franciasaláta
Meleg ételek
Vörösboros marharagu galuskával
Ropogósra sült sertéscsülök forgatott burgonyával
Vegyes savanyúság
VI.
4. TÁLSZERVIZ
Vendégvárás
Sajtos pogácsa
Szezámmagos stangli
Baguette-szendvicsek
(serrano sonkás, padlizsánkrémes vegetáriánus,
szárnyasmáj-pástétomos, tonhalas)
Hidegtál
Debreceni töltött karaj
Aszalt gyümölccsel töltött pulykamell
Fűszeres csirkecomb filé
Mini fasírtgolyók
Bajor burgonyasaláta
Franciasaláta
VACSORAI MENÜ
Érkezéskor
Sós aprósütemény
Leves
Újházi tyúkhúsleves házi csigatésztával (borsó, gomba, karfiol)
Előétel
Debreceni töltött káposzta kaprosan, tejföllel
Borókás marharagu galuskával
Főétel
Bazsalikomos, mozzarelllás csirkemell paradicsommal
Roston sült sertéscsülök sült hagymakarikákkal
Fűszeres pulykamell mandulabundában
Köret
Serpenyős burgonya
Pirított zöldségek
Illatos sült jázminrizs
Savanyúság
Káposztasaláta
Uborkasaláta
Paradicsomsaláta
Az ételek 3 személyes tálakon kerülnek felszolgálásra
Desszert (tányérszerviz)
Lime-mangó duett eperzselével, csokoládéval
Gyümölcssziget
Gyümölcssaláta dinnyekehelyben
Friss gyümölcsök
ÉJFÉLI MENÜ
Grill
Főételek
Rablóhús nyárson
Pácolt tarja
Vasalt csirkecomb
Köretek
Grillezett zöldségek
Rozmaringos burgonyakorong
Görögsaláta
Friss kevert saláta öntetekkel (ezersziget, joghurt, tzatziki)
VII.
Exkluzív menü
Előételek (tányérszerviz)
I.
Snidlinges kecskesajt-terrine uborka-kehelyben csira-salátával
Sonka és sárgadinnye nyársak barna toast-on
Ai-oli lazactatár kapros, paradicsomos majonézmártással
II.
Tatár beefsteak fűszervajjal
Ananászos hideg garnélanyárs friss salátacsokorral, márványsajt-mártogatóval
Levesek
Újházi tyúkhúsleves húsával, házi csigatésztával (borsó, gomba, karfiol)
Tyúkhúsleves házi csigatésztával (hús és zöldség külön tálalva)
Főételek (háromszemélyes tálakon)
I.
Aszalt paradicsommal bélelt csirkemell
Ropogós malackaraj rókagombás pecsenyelével
Mediterrán göngyölt pulykamell
Serpenyős burgonya, petrezselymes jázminrizs, pirított zöldségek
II.
Citromos, vajas borjúszelet
Chedar sajtban pácolt csirkemell-nyársak
Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésszelet ropogós bundában
Rozmaringos szűzpecsenye
Illatos sült jázminrizs, fűszeres cikkburgonya, vajas párolt zöldségek
III.
Baconba göngyölt libamáj
Ropogós kacsacomb
Egészben sült gyöngyhagymás tarja rozmaringos pecsenyelével
Pulykamell-falatok parmezános bundában
Tejszínes burgonyapüré, párolt lilakáposzta, petrezselymes jázminrizs, pirított zöldségek
Desszertek (tányérszerviz)
1. Mentás pannakotta málna sorbet-val, csokoládé mousse
2. Lime-mangó duett mandulaöntettel
3. Mascarponés, kávés rolád epertükörrel, madártejhabbal
VACSORA UTÁN
Sós pogácsa, magvas stangli
Sütemények
Gyümölcssziget
ÉJFÉLI MENÜ
I. Svédasztal (50%-os adagszámmal)
Meleg ételek
Debreceni töltött káposzta tejföllel
Provence-i marharagu galuskával
Csirkemell-falatok joghurtos sült zöldségekkel
Hideg sültek
Pulykamell pástétom
Csemege sertésszelet
Aszalt gyümölccsel töltött csirkemell
Mini vagdalt szendvicsek
Saláták
Görögsaláta
Cézársaláta sült jércemellel
Lime-mangó duett eperzselével, csokoládéval
Gyümölcssziget
Gyümölcssaláta dinnyekehelyben
Friss gyümölcsök
Terembérleti díj: nincs
A rendezvényterasz teljes szeparálása (külön mosdóblokkal, italpulttal, dohányzó résszel)
Igény szerint lehetőség van kihelyezett szertartás lebonyolítására
Kérésre slide show készítése