Viktória Étterem étlap

Hideg előételek
Cézár saláta chilis csirkemellcsíkokkal 1400.-
Tatárbeefsteak vajjal és primőrökkel 1800.-
Bazsalikomos sajtsaláta őszibarackba töltve 1050.-

 

Levesek
Spárgakrémleves camembert-kockákkal 600.-
Legényfogóleves 650.-
Újházi tyúkhúsleves csészében 600.-
Tejszínes póréhagymaleves sajtos toasttal 600.-
Húsleves májgombóccal 600.-
Bakonyi betyárleves 850.-
Erdei gyümölcskrémleves mandulaszirmokkal, édes meglepetéssel 600.-
Fogas húsából készült pikáns halleves 750.-

 

Meleg előételek

Camembert sajt rántva, aszalt szilvás forró áfonyával, karamellizált õszibarackba töltött burgonyapürével

1350.-

Királyrákfarok burgonyafészekben, grillezett zöldségparádéval, petrezselymes citrommártással 1600.-
Hortobágyi húsospalacsinta 700.-
Rizlingben érlelt vajhalfilé gőzben párolva, vajas bébikarotta  1400.-

 

 

Tészták
Spagetti alla carbonara 1100.-
Spagetti all’arabiata (csípős- paradicsomos) 1100.-
Penne alla contadina (tejszínes- cukkinis) 1100.-
Penne tejszínes csirkehús raguban 1100.-

 

Konyhafőnök ajánlata
Baconba csomagolt libamáj pulykamellbe töltve, kapros-paprikás mártással, párolt zöldségekkel, burgonyakrokettel 2350.-
Illatos fûszerekben forgatott szûzpecsenye, roséra sütve, erdei gombaraguval és töpörtyûs polentával 2200.-
Sörtésztában sült pulykamell falusiasan, párolt gyümölcsökkel 1850.-
Rakott bélszínfilé vargányás gombamártással, fûszeres kukoricalepénnyel 2950.-
Báránycomb steak fokhagymás parajjal,vajas karottával, zelleres burgonyapürével és tárkonyos rosé mártással 2500.-
„Viktória” kétszemélyes vegyes tál (sajttal töltött pulyka, Orly sertés, roston csirkemell, cigánypecsenye, párizsi köret, fûszeres lepény) 2900.-
Káposztás bableves 850.-

 

Falmbírozott ételek
Bélszínszeletek erdei gombás színes raguval, csőben sült juhtúrós burgonyával   2950.-
Rozmaringos csirkejava ananász karikával, limes vajas mártással és mazsolás rizzsel 1800.-
Fûszeres mini nyársak, színes zöldségforgataggal, burgonya rösztivel és gyöngyhagymamártással 2650.-
Diókrémmel töltött palacsinta, vaníliás csokoládé-mártással   800.-

 

Halételek
Fogasfilé Kárpáty módon, vajas hordó burgonyával 1850.-
Harcsafilé bakonyi gombamártásban, kapros juhtúrós galuskával 1850.-
Vajban sütött lazacfilé csípős fokhagymamártásban, zöldségszalmás széles metélttel tálalva 2100.-
Fogas-szalagok kerti fűszeres sörtésztában sütve, rizling-mártással, grillezett zöldségekkel 1700.-
Mandulás pisztráng roston vajas hordó burgonyával 65ft/dkg
Tengeri sügér roston, vajas hordó burgonyával és zöldséggel   65ft/dkg

 

Vegetáriánus, kímélő ételek
Grillezett zöldségek, bazsalikomos paradicsommártással 1050.-
Papardelle pirított zöldségekkel, fokhagymamártással 1050.-
Kapros juhtúróval töltött gombafejek szezámmagos bundában, párolt zöldségekkel és remulade-mártással 1350.-
Csõben sült brokkoli, tejszínes gombamártással 1150.-
Rántott trappistasajt-szeletek, tartármártással 1350.-

 

Szárnyasból készült ételek
Libamájszeletek rántva, fokhagymás resztelt burgonyával 2950.-
Libamáj-érmék enyhén csípõs lecsóval, köményes burgonyával 2950.-
Grúz pulykaragu színes tollhegy-tésztával 1550.-
Tüzes csirkefalatok   fokhagyma-mártásban, burgonya rösztivel 1600.-
Pulykamell filé ínyenceknek vajban párolt almával és burgonyapürével 1800.-
Jércemell roston idei salátakörettel, kapros, joghurtos dresszinggel 1550.-
Pulykamell érmék bakonyi gombamártásban, töpörtyûs túrós csuszával 1650.-
Dijoni mustárral kenegetett csirke steak, héjas burgonyacikkel és baconos zöldbabbal tálalva 1800.-
Csirkemellfilé márványsajttal és aszalt szilvával töltve, krokettel, párolt körtével és õszibarackmártással 1800.-
Kapros juhtúróval töltött pulyka java szezámos bundában, párolt zöldségekkel 1700.-
Ropogós kacsacomb hagymás törtburgonyával és párolt káposztával 2100.-

 

Sertéshúsból készült ételek
Baconbe csomagolt szûz hordócskák roston, fûszeres pirított gombával,  zöldbors mártással és burgonyakrokettel 2100.-
Szûzérmék ködmönben, zöldségnyárssal és sonkás rizzsel  1850.-
Spárgás szûzragu kerti fûszeres szalagtésztával       1800.-
Sertéskaraj bécsi bundában 1500.-

 

Marhahúsból készült ételek
Sonkavagdalékkal töltött bélszíntekercs roston, zöldségnyárssal és bundázott  hagymakarikákkal, füstölt sajtmártással 2950.-
Bélszín java chilis- mustáros fûszervajjal, paradicsommal és mozzarellával  rétegezett burgonyalángoson 2950.-
Vesepecsenye mexikói babragura tálalva                           2950.-
Növendékmarha-pörkölt, tojásos galuskával   1750.-

 

Saláták
Viktória saláta 600.-
Paradicsomsaláta 400.-
Uborkasaláta 400.-
Séf káposztasaláta 400.-
Tzadziki 400.-
Téli vegyes savanyúságok 400.-

 

Sajtok, befõttek
Sajt variáció (karaván, camembert, trappista) 1100.-
Õszibarackbefőtt 400.-
Körtebefőtt 400.-
Vegyes gyümölcsbefőtt 400.-

 

Desszertek
Gyümölcsökre tálalt parfé 700.-
Meggyes gesztenyekrémmel töltött palacsinta, forró csokoládé öntettel 700.-
Epres mascarpone krémmel rétegezett ostyalapok, mentás barackpürével 700.-
Tiramisu karamell öntettel 700.-
Somlói galuska 700.-
Fahéjas mákkrémmel töltött palacsinta, kókuszöntettel és mézes meggyragúval 700.-
Túrókrémmel töltött palacsinta fahéjmártással, forró rumos meggyel és  vanília fagylalttal 700.-

 

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics