A Hotel Óbester esküvői menü kínálata
A hagyományos esküvői fogások megtartása mellett egy-két különlegesebb étel is becsempészhető a nagy nap lakomáiba. A John Bull Pub séfje örömmel vonultat fel olyan ételeket, ami a különböző korosztály ízlésére szolgál, netán egzotikus, vagy az egészséges életmódot követi.
A Hotel Óbester eleganciája tökéletes helyszín az esküvők, esküvői vacsorák lebonyolítására.
A kerthelyiség, a lovagterem illetve a Simonyi terem páratlan helyszíne lehet élete legfontosabb napjának.
Klasszikus esküvői menü I. (tálszerviz)
Leves:
Újházy tyúkhúsleves
Előétel:
Debreceni töltött káposzta, füstölt csülökkel
Esküvői vegyes tál:
Sajttal, sonkával töltött pulykamell
Fűszeres sertéstarja
Gombafejek, kelvirág Orlay módra
Csirkemell zöld-fűszeres párizsi bundában
Friss idénysaláta
Éjféli menü büféasztalon:
Töltött csirkecomb
Rántott csirkecomb
Majonézes és friss saláták
A menü ára: 6900 Ft / fő
Klasszikus esküvői menü II. (tálszerviz)
Előétel:
Hideg kacsamáj zsírjában, kacsatepertő, padlizsánkrém,
friss zöldségek, pirítós, friss kenyér
Leves:
Húsleves a tyúkudvarból Óbester módra
(tyúkhús, kakastaréj, gubótojás, zúza, kakas here,
csirkemáj, zöldségek,csigatészta)
Meleg előétel:
Debreceni töltött káposzta, füstölt csülökkel
Citrom sörbet
Főételek büféasztalon:
Csirkemell csíkok szezámmagos bundában, steak burgonyával
Ropogós kacsacomb párolt káposztával, hagymás tört burgonyával
Kemencés sertéscsülök falatok kenyértésztában, ecetes hagymasalátával
Rántott sajt, gombafejek, cukkini,
kelvirág sörtésztában roston sült zöldségekkel
Salátabár
Éjféli menü büféasztalon:
Vörösboros marhalábszár pörkölt tojásos galuskával
Majonézes és friss saláták
A menü ára: 9900 Ft / fő
Klasszikus esküvői menü III. (tálszerviz)
Előétel:
Padlizsánkrém zöldségekkel, friss bagettel
Leves:
Falusi tyúkhúsleves házi csigatésztával, zöldségekkel
Főételek:
Debreceni tejszínes-kapros töltött káposzta, füstölt tarjaszeletekkel
Sajttal- sonkával töltött pulykamell
Sertés karajba rejtett erdei gomba ragu vaslapon sütve,
mustáros színes-bors mártással,tejszínes-tormás burgonya pürével
Desszert:
Toszkáni tiramisu szelet
A menüajánlat ára: 4.900.- Ft/fő
Klasszikus esküvői menü IV. (tálszerviz)
Előétel:
Márványos jérce galanin chardonnay mártáson
Leves:
Marha erőleves daragaluskával, Julienne hússal és benne főtt zöldségekkel
Főételek:
Dijoni mustárban érlelt- tűzdelt sertés szűz rétes pongyolában, erdei gomba mártással
Füstölt sajttal- brokkolival töltött pulykamell házi mandulás bundában sütve
Vaslapos csirkecomb paradicsommal- mozzarellával sütve,
bazsalikomos pesto-val, gyömbéres jázmin rizzsel, steak burgonyával
Desszert:
Somlói galuska narancsos tejszínhab rózsával
A menüajánlat ára: 5 .900.- Ft/fő
Klasszikus esküvői menü V. (tálszerviz)
Házunk készítette sós aprósütemények
Leves:
Tanyasi tyúkhúsleves csigatésztával, vele főtt zöldségekkel
Előétel:
Vörös boros szarvas ragu erdei gombákkal illatosítva,
petrezselymes hordóburgonyával
Vegyes tál:
Kemencében sült, fokhagymás- fűszeres kacsacomb,
pármai sonkával,paradicsommal
Mozzarellával gratinírozott, roston sült csirkemell bazsalikomos pesto-val
dijoni mustárban pácolt mangalica szűz érmék, zöldfűszeres
házi morzsában sütve,vegetáriánus trió (sajt, gomba, karfiol)
Köretek igény szerint
Éjféli menü:
Debreceni tejszínes- kapros töltött káposzta, vaslapon pirult főtt- füstölt tarja
szeletekkel, kakastaréj kolbásszal
A menüajánlat ára: 6.900.- Ft/fő
Klasszikus esküvői menü VI. (tálszerviz)
Házunk készítette sós aprósütemények
Hideg előétel:
Rozéra sült kacsamell hidegen tálalva, gránátalmás zöld salátával,
mézes dió dresszinggel
Leves:
Fácán erőleves, vargányás fásgaluskával, fürj tojással, zöldségekkel
Meleg előétel:
Káposzta variációk (paradicsomos, tejszínes) füstölt csülök karikákkal, kolbássza
Vegyes tál:
Erdei gombával töltött sertés szűz, vajastészta köntösben
Kékfrankos-ban aromásított aszalt szilvával- és Camemberttel
töltött pulykamell mandulás morzsában sütve
Leveles parajjal, ropogós bacon-nel halmozott, roston sült
csirkemell mozzarellával gratinírozva
Orly tésztában sült cukkini batonok és brokkoli rózsák
Köretek igény szerint
Éjféli menü:
Borjú paprikás, juhtúrós- kapros galuskával, kolozsvári pörccel
A menüajánlat ára: 7.900.- Ft/fő
Klasszikus esküvői menü VII. (svédasztalos)
Házunk készítette, apró- sós sütemények
Leves:
Falusi tyákhúsleves csigatésztával, benne főtt zöldségekkel
Tárhonyos- citromos pulyka ragu leves szegfűgombával
Főételek:
Debreceni kapros- tejszínes töltött káposzta, füstölt csülök karikákkal
Kemencében sült, fokhagymás, fűszeres kacsacomb,
almás- lila párolt káposztával, póréhagymás burgonyapürével
vörösboros borjúpörkölt, kapros- túrós csuszával, kolozsvári pörccel, tejföllel
Csirkemell falatkák bacon ölelésben mozzarellával gratinírozva,
snidling mártással, basmati rizzsel
Vargányás- tejszínes penne, parmezánnal gazdagítva
Cézár saláta vaslapon pirult csirkemellel
Bazsalikomos feta saláta
Balzsam ecetes, rukkolás paradicsom saláta mozzarella golyókkal
Desszert:
Házi mini rétesek, vanília habbal (almás, túrós, mákos)
Éjféli menü:
Magvas morzsában és kemencében sült csirkecombok, friss zöld fűszerekkel illatosítva,
petrezselymes újburgonyával és steak burgonyával
Házi kovászos uborkával
A menüajánlat ára: 8.900.- Ft/fő
Klasszikus esküvői menü VIII. (svédasztalos)
Házunk készítette, sós- apró sütemények
Előétel:
Füstölt- lazac rózsák ricottával töltve, kapribogyóval és friss kaporral
Olivás padlizsánkrém
Hideg kacsamáj zsírjában pörccel gazdagítva, frissen sült baguettekkel
Leves:
Falusi tyúkhúsleves házi csigatésztával, zöldségekkel
Thai- csípős rákleves shiitake gombával
Főételek:
Konfitált rosé kacsamell erdei sherrys- gyümölcs raguval, burgonya fánkkal
Libamájjal töltött mangalica szűz, tejszínes, illatos szegfűgomba mártással,
vajas- párolt zöldségekkel
Gúti vörösboros őzpörkölt, petrezselymes újburgonyával
Szicíliai bélszínes penne, napon szárított paradicsommal, pármai sonkával
Erdei gombával, sonkával, sajttal töltött jércemell,
zöld fűszeres házi morzsában sütve, jázmin
rizzsel, steak burgonyával
Saláták:
Jércemell saláta, bazsalikomos görögsaláta
Rukkolás friss kevert saláta mézen pirult törtdióval,
balzsamecetes redukcióval.
Desszert:
Tapolcai palacsintával töltött rétes, vanília habbal
Éjféli menü:
Debreceni tejszínes- kapros töltött káposzta, füstölt csülök karikákkal
Kemencében pirult grill csirkék, friss salátával, fűszeres tepsis burgonyával,
sajt mártogatóval
A menü ára: 9.900.- Ft/fő
kapcsolódó cikkek
- Felemelő alkalmak, kiváló helyszíne a Csokonai Étterem
- Süt, krémez, bevon, farag – tortacsodák születnek a Barabásban
- Miért pont a Paripa?
- Különleges alkalmak, elegánsan tálalva
- Jeles napok a Régi Posta Étteremben
- Tökéletességre való törekvés – ezért (is) érdemes a Régi Vigadóban esküvőt rendezni
- Ahol szinte megáll az idő, kikapcsolódunk és feltöltődünk
- Régi Vigadó Étterem esküvői ajánlata
- Négycsillagos rendezvényhelyszín Debrecen szívében
- Lakodalmi vacsorák a Paripa Csárdában