Karácsonyi lakoma otthon és étteremben
A karácsonyi ünnepkör szerves része a bőséges, fenséges lakomák, melyet szeretteink körében költünk el családias hangulatban. A felszolgált ételek jellemzően a régi nemzeti hagyományokból táplálkoznak, így az ünnepi asztal elmaradhatatlan fogásai a halászlé, töltött káposzta és bejgli. Hol és hogyan fogyasszuk el ezeket a tökéletes falatokat, és a szereteten túl mivel fűszerezzük? A választ Drabik László, a Garda Pizzéria és Étterem tulajdonos-séfje adja meg, az interjút Tóth Emese, az Európa Rádió szerkesztője készítette.
Az a cikk legalább 2 éve nem frissült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
hozzászólok
kapcsolódó cikkek
- Ünnepi menü, rendelésre is
- Ünnepi vacsora a Play Pub House-ban
- A Calico ünnepi menüsora csupa finomságot tartalmaz
- Sokféle szakácskönyv van, a vásárláskor érdemes odafigyelni a részletekre
- Ünnepi vacsora villámgyorsan
- Folyékony finomságok a Régi Vigadóban
- Klasszikus és üdítő
- A Hotel Óbester esküvői menü kínálata
- Barabás Étterem karácsonyi ajánlata
- Ünnepi ételek villámgyorsan!