Vigyázz, mit kívánsz, mert teljesül!
Rugalmasság és az egyedi igények kielégítése az, ami miatt a Garda Pizzéria&Étterembe napról napra betérnek a vendégek. Az étlap kínálatán túl lehetőséget biztosítanak arra, hogy személyes ízlésünkhöz igazított menüt vagy vacsorát fogyasszunk el. Nemcsak nagyobb ünnepségek, születésnapok, eljegyzési vacsora alkalmával, hanem egyszerű hétköznapokon is.
Ott jártam alkalmával, még a tálalás előtt sikerült lencsevégre kapnom az előbb említett jelenséget, egy szaftos, látványra is kifogástalan bárányborda személyében.
Ez a fogás nincs étlapon, ám a vendég kívánságára elkészítették. |
A vendéglátás-marketing egyik fontos eleme, hogy az ár-érték arányos kiszolgáláson túl, meg is lepjenek, és az előzetes várakozásainkat felülmúlva olyan plusz szolgáltatásban részesüljünk, ami miatt újra és újra visszatérünk majd. Ez lehet egy mosoly, egy figyelmes mozdulat, vagy akár egy kívánságra elkészített étel.
Ahogy a tulajdonos, Drabik László fogalmazott: "a vendéglátás három legfontosabb szabálya: adni, adni és adni."
Tekintse meg a Garda étlapját!
Nyitva tartás:
Hétfő-Vasárnap: 11.00-23.00
Elérhetőség:
4028 Debrecen, Damjanich u. 22.
Asztalfoglalás: 06 (52) 428-180
E-mail: garda@gardapizza.hu
Honlap: www.gardapizza.hu
kapcsolódó cikkek
- Helló nyár, helló Garda terasz!
- A tavasz ihlette - szezonális ételek a Gardában
- Ön már lefoglalta?
- A tél kincsei az étlapon
- Teázni mindig jó! – Szenvedélyből született teák a Gardában
- Kalapos vitaminforrás - gomba
- A Gardában megköszönték a hűséget
- Hörpintsenek, frissüljenek a Gardában
- Kerek, batyu, csiga – avagy pizza tészta Garda-módra
- Saj(á)tos üzletvezetői szemlélet