7 nő, 7 féri, 7 perc – 0. randi a Leroyban!

Párkeresőként bizonyára már Ön is több fórumot kipróbált, hogy megtalálja társát. Gyakrabban járt társaságba, ismerősöket kért meg, hogy mutassanak be egyedülállókat, internetes társkeresőkön is szerencsét próbált, de mégsem jött az Igazi… A rapid randin most sikerülhet! Debrecenben először 7 nő, 7 férfivel, 7 perc alatt ismerkedik meg a Leroy Cafe-ban, ahol a 30-50 éves szerelmet keresőket Ámor nyila veszi célba.

 

A társkeresés nehéz műfaj

Ha régóta van egyedül a randikészségei kissé berozsdásodhattak, ijesztőnek tűnhet újra a startvonalra állni. Ha a barátai összes egyedülálló ismerősével ivott már egy kávét, mégsem jött össze, vagy ha munkájába temetkezett, akkor sem volt ideje találkák szervezésére. Viszont legbelül ott van az igény Önben is egy bensőséges, megbízható kapcsolatra. Egy olyan kapcsolatra, melyben céljaik, terveik, értékrendjük hasonló, melyben a kommunikáció őszinte, gördülékeny és konstruktív, melyben az intimitás szeretettel átitatott.

 

Mindenki társra vágyik, csak nem mindenki tesz érte

Most itt egy új lehetőség – Debrecenben először -, hogy 7 férfi és 7 nő, 7 perc alatt megszerezze egymásról az első benyomást. Azt a pillanatot, mely örökre bevésődik, és soha ki nem törlődik emlékezetükből.

 

 

Rapid randi a Leroy-ban

A kellemes, kulturált étterem találkáján egyenlő arányban vesz részt 7 férfi és 7 nő. A randi egy forgóasztalszerű rendszer, ahol az ismerkedni vágyók 7 percig beszélgetnek.  Érkezés után a társkeresők számot húznak egy serlegből, és elfoglalják a számmal megjelölt asztalukat.  7 percig társalognak parnerükkel, majd a Randi Mester csengőjének megszólalása után a férfiak továbbülnek és a szomszéd hölggyel folytatják az ismerkedést. A visszaemlékezést segítendően jegyzetelhetnek, hogy ki, milyen benyomást tett rájuk, majd a randi végén sor kerülhet a telefonszám cserére is.

 

7*7 perc randi – hogyan lehet részese?

Az étterem weboldalán történő regisztráció és a helyszínen befizetett 2000 Ft részvételi díjjal (teljes egészében elfogyasztható) ad esélyt a szerelemnek.

Tegye meg, mert a Leroy szerelem csiholó rendezvényén olyan személyekkel találkozhat, akik ugyanazért vannak ott, amiért Ön is, akik nyitottak az érzelmekre, akik egy új korszakot kívánnak nyitni életükben.

 

Az a cikk legalább 2 éve nem frissült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

 


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics