Mindenki annyit vesz magának, amennyit akar – svédasztal a Gardában
Nem fognak meglepődni, ha azt mondom, hogy a svédasztalos étkeztetési megoldás az északi országok előszeretettel alkalmazott terülj, terülj asztalkája. Náluk smödrgasbord, azaz büféasztal, nálunk svédasztalnak hívják. Náluk az ünnepi étkezések kedvelt formája, nálunk a hétköznapi alkalmak jellemző vendéglátási típusa is.
A Garda Étterem egy svédasztalos kínálattal teszi változatossá az Ön hétköznapi estéit.
Mindenki annyit vesz magának, amennyit akar, a személyzet az edényeket, melegentartókat folyamatosan tölti, így kedvük szerint válogathatnak a finomságokból. Az asztal szélén tornyosuló tányérok jelzik a kezdő lépéseket a választék feltérképezésére és a tányérra szedést, melyet az óramutató járásával megegyező irányba kell kezdeni. Mindenből csak keveset illik a tányérra tenni, a felhalmozott ételkupacok visszatetsző látványt nyújtanak. Az eltérő fogáshoz más-más tányér jár, úgyhogy bátran vegyen egy újabb tiszta tányért, a használtat elég az asztalon hagyni. Figyeljenek a svédasztalra felhelyezett ételek egymásutánjára, tükrözi fogások fogyasztásának ajánlott sorrendjét.
Jó étvágyat, várjuk a Garda Étteremben!
Levesek Gulyásleves Erdei gyümölcsleves
Főételek Rostonsült csirkemell, baconnal, füstölt sajttal grillezve Pulykamell Corn Flakes bundában, almával, sajttal töltve Grillezett tarja Töltött káposzta Vörösboros borjúpörkölt
Raguk, mártások Lecsóragu Jóasszony ragu Sajt mártás
Köret Betyár burgonya Zöldséges rizs Friss zöldségek Sztrapacska Görög saláta Majonézes kukorica saláta
Öntetek Tartármártás Tzatziki Olívaolaj Balzsamecet
Desszertek Csokis keksz szelet Piskóta rolád Puncs Mignon
Házi savanyúságok |
**** Időpont: minden kedden és csütörtökön 17.30-21.30-ig +36-52/428-180
Ár: 6 éves kor alatt ingyenes felnőttek részére 2300 Ft/fő (az ár az italfogyasztást nem tartalmazza) |
Az a cikk legalább 2 éve nem frissült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
kapcsolódó cikkek
- Paleósok és a koktélok
- Mire iszunk március 17-én a Pálmában?
- Boldog Nőnapot!
- Helló Február!
- Itt a nagy falatozások időszaka – kóstoljon a Régi Vigadóban
- A múlt és a jelen találkozása a Malom Étterem és Hotelben
- Debreceni Szilveszter 2014
- Napjaink ételei a Honfoglaló Étteremben
- Újborköszöntők és libavacsorák - Márton napi lakomák
- Tökéletes páros – kolbász és sör a Belgában