Esküvő- és rendezvényszervezés
Céges rendezvények Csapatépítő tréningek Protokoll fogadások Jubielumi ünnepségek Lány-legénybúcsúk Családi összejövetelek Korhű rendezvények Partnertalálkozók Továbbképzések Termékbemutatók Farsangi partyk |
Semann Étterem |
Bálok Konferenciák Esküvők VIP vacsorák Díjkiosztók Családi napok Kiállítások Védések Nyílt napok Koncertek |
Rendezvénytermünk 200 fő befogadására alkalmas
Nagyteremre szabott menüajánlataink:
Tányérszervíz I. kategória
-Húsleves saját zöldségeivel gazdagon, jércemelldarabokkal
-Roston pulyka mandulás sajtmártásban krokettel és röstiburgonyával
-Tiramisu karamellöntettel
Tányérszervíz II. kategória
-Dijoni mustárral kenegetett csirkemell szeletek friss salátaágyon hideg lecsódresszinggel
-Sajttal, sonkával töltött pulykamell filé bundázva, fél Magyaróvári sertésszelet párolt zöldséghalmon, rizzsel
-Somlói galuska
Tányérszervíz III. kategória
-Bazsalikomos, zöldfűszeres jércemell kacsafilével házasítva salátaágyon balzsamos burgonyapürével
-Fácán erőleves saját húsából készült gombóccal
-Bélszín steak roquefort sajtmártással vörösboros marhamájraguval, pirított hordóburgonyával, párolt vajas zöldségekkel
- Őszibarackos túrókocka erdei gyümölcsmártással
Svédasztalos hidegtál ajánlatunk I. kategória
Majorannás burgonyasaláta
Almás kukoricasaláta
Franciasaláta
Tavaszi gombasaláta
Görögsaláta
Főtt, füstölt csülök-karika
Debreceni csemege sertéskaraj
Roston sült fűszeres csirkecomb filé
Aszalt gyümölcsökkel és füstölt sajttal töltött pulykamell filé
Szójás pirított jércemell szeletekhidegen
Desszert:
Somlói kehely
Tiramisu kehely
Gyümölcssaláta
Svédasztalos hidegtál ajánlatunk II. kategória
Majorannás burgonyasaláta
Jércemellsaláta
Svéd gombasaláta
Almás diósaláta camembert sajttal kehelyben
Kacsamell szeletek fűszeresen
Libamáj hidegen
Snidlinges fetasajttal töltött pulykamell szeletek
Cukorkérges szójás csirkecomb filé
Magyaros ízekkel töltött sertéskaraj
Desszert:
Francia cskkoládé flod
Gesztenyés piskótarolád erdei gyümölcsmártással
Somlói galuska
Svédasztalos hideg és meleg étel ajánlatunk I. kategória
Hideg:
Majorannás burgonyasaláta
Almás kukoricasaláta
Franciasaláta
Tavaszi gombsaláta
Görögsaláta
Főtt füstölt csülök-karika
Debreceni sertéskaraj
Sült csirkecomb filé
Aszalt gyümölcsökkel, füstölt sajttal töltött pulykamell
Szójás pirított jércemell szelet
Desszert:
Somlói kehely
Tiramisu kehely
Gyümölcs kehely
Meleg:
Vörösboros marhalábszárpörkölt juhtúrós galuskával
Debreceni töltöttkáposzta kaprosan, csülkösen
Roston sült jércemell-érmék sajtmártásban, párolt rizzsel
Csőben sült brokkoli pirított mandulával
Savanyúság:
Házi vegyes savanyúság
Tejföl
Kapros, joghurtos dresszing
Svédasztalos hideg és meleg étel ajánlatunk II. kategória
Hideg:
Majorannás burgonasaláta
Jércemellsaláta
Svéd gombasaláta
Almás diós saláta Camembert sajttal kehelyben
Friss kevert saláta kapros, joghurtos dresszinggel
Lazacrózsák tormával
Libamáj hidegen
Snidlinges fetasajttal töltött pulkamell
Cukorkérges szójás csirkecombfilé
Magyaros ízekkel töltött sertéskaraj
Desszert:
Francia csokoládéhab
Somlói galuska
Rétes három féle ízben
Gesztenyés piskótarolád erdei gyümölcsmártással
Meleg:
Vaddisznó pörkölt vajas, petrezselymes burgonyával
Kacsamell aszalt szilvás áfonyamártásban röstiburgonyával
Debreceni töltöttkáposzta
Roston csirkemell bazsaliomos fűszreolajjal, párolt rizzsel
Csőben sült brokkoli pirított mandulával
Savanyúság:
Vegyes házi savanyúság
Ezersziget öntet
Tejföl
Érdeklődjön:
4031 Debrecen, Szoboszlói út 50.
+36 70 327 4787 |
kapcsolódó cikkek
- Süt, krémez, bevon, farag – tortacsodák születnek a Barabásban
- Különleges alkalmak, maradandó élmények - Hova, hányan?
- Karácsony után, újév előtt
- Miért pont a Paripa?
- Egyedi fogadó falatkák, variálható tálak, mennyei desszertek
- Jeles napok a Régi Posta Étteremben
- Tökéletességre való törekvés – ezért (is) érdemes a Régi Vigadóban esküvőt rendezni
- Ahol szinte megáll az idő, kikapcsolódunk és feltöltődünk
- Régi Vigadó Étterem esküvői ajánlata
- Négycsillagos rendezvényhelyszín Debrecen szívében