Kivételes ajándék nőnapra!

.

Nem könnyű a férfiember élete, hisz több olyan nap is előfordul a naptárban, amikor illik meglepni a Kedvest.

A fejtörés, a tökéletes ajándékot illetően napokba vagy hetekbe is telhet akár, márha a személyesség és az eredetiség szempont. Amennyiben az idén erre szavaz, akkor tálcán kínáljuk a maradandó élményben részesítő Nőnapi programot: Vacsoraszínház a Barabás Étteremben.

 

 

Vacsora színházi élménnyel, vagy színház vacsorával? Ezt mindenki maga dönti el az est végén, de az biztos, hogy egyik a másiknak különleges kiegészítője. S, hogy ez a műfaj a minőségi kikapcsolódás és szórakozás egy remek formája mi sem bizonyítja jobban, hogy a Barabás Étteremben már több gyilkossági nyomozás részesei voltak a vacsora vendégek. Igen, ez egy interaktív előadás, az étteremlátogatók bevonásával.

 

A március 8-án bemutatott darab, A Kétely fátylai az olasz szerző, Lisa Moras tollából született. A történet egy vidéki villába elvonuló, nyugalmat kereső társaság, bűnténybe csöppenését mutatja be. A gazdag iparmágnás, Massimo Ardizzone gyilkossági ügyét az elismert Dr. DeAngelis nyomozó igyekszik felgöngyölíteni, azonban ezt nem egyedül teszi. Az asztaltársaságok jegyzetelnek, megvitatják gyanújukat, majd a következő felvonás eseményeinek birtokában újabb „ítéletet” hoznak a gyilkos személyéről. Az eszmecsere ideje alatt pedig ízlelőbimbóikat kényeztetik.

 

 

A Nőnapi vacsora előétele az édes kalácsra kenhető füstölt busa húsából készült pástétom kaporral, a halhoz dukáló lime és citrom dísszel. Sima, fényes tejhabos zöldborsó cappuccinot kanalazhatnak következő fogásként, majd a bőrére pirított vasalt csirkecomb és a fahéjjal, gyömbérrel, fehérbor hozzáadásával összeállított zöldségek illatos varázsa alatt deríthetnek fényt a színházi darab egyes titkaira. Az ételek utolsó etapja a megunhatatlan almáslepény édes fehérboros habbal.

 

 

Ha kivételes és meglepő dologgal szeretné meglepni Partnerét, akkor a vacsoraszínház egy újszerű szerepbe repíti Önöket, ahol a kulcsszavak: krimi, társasjáték, gasztronómia!

 

Az a cikk legalább 2 éve nem frissült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

 

 


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics