Miért válasszuk a Melange különtermét?

Debrecenben több olyan vendéglátóhely is van, ami különteremmel rendelkezik, és alkalmas családi, baráti vagy céges rendezvények lebonyolítására. A Melange Kávéház sarkában is kialakítottak egy olyan helyiséget, mely kiváló a felsorolt bulik megrendezésére, ráadásul a finom ételek mellett máshol nem kapható, egyedülálló koktél- és kávékülönlegességeket is fogyaszthatnak a vendégek. A Melange Kávéház rendezvénytermét Abuczki István üzletvezető mutatta be.

 

A különterem maximális befogadóképessége 25 fő. Sokféle rendezvényt bonyolítottunk már itt le. Ünnepeltek nálunk születés- és névnapot, leány – és legénybúcsút, osztálytalálkozót, de volt már példa céges megbeszélésekre és kisebb esküvőre is. A kialakításnál fontos szempont volt, hogy prezentációk megtartására is alkalmas legyen a hely, ezért - a vetítő vásznat elfelejtve - LCD televíziót állítottunk be, hangszórókkal, erősítővel. Természetesen lehetőség van számítógép vagy laptop rácsatlakoztatására, így a családi képek megtekintése vagy a hozott zenei anyag meghallgatása is megoldott. Négyféle kétszemélyes party tálunk van, három húsos és egy vegetáriánus, de mindegyik a megrendelő kérésének megfelelően alakítható. A lefoglalás előtt az érdeklődők megtekintik a helyet, elmondják elképzelésüket, kapnak egy árajánlatot, ami nem tartalmaz terembérletet, és megbeszéljük a terítést is, ami jellemzően U alakú szokott lenni, de ez is a vendégek számától függ. Volt már francia- vagy konferenciaasztal is. Figyelembe vesszük az alkalmat is, vannak gyertyáink, mécseseink, asztalközépek, melyeket előszeretettel használunk a terítésnél. Születésnap esetén azt is megengedjük, hogy igény szerint feldíszítsék a termet, de tudunk ajánlani is olyan szakembert, akinek ez a szakterülete. A helyiség klimatizált, és látványkandallóval ellátott, továbbá kiemelném, hogy egy ajtó nyílik közvetlenül a teraszra, ezáltal lehetőség van kimenni a friss levegőre - mondta Abuczki István.

 

 

A cívisvárosban számos rendezvényterem közül választhatnak a bulizni vágyók, de a Melange elegáns, barna színben pompázó, szőnyeggel borított terme attól egyedi, hogy a helyhez méltóan koktél- és kávékülönlegességeket kóstolhatnak a vendégek, ráadásul a közeljövőben új, kibővült koktéllappal találkozhatnak az ide betérők. Az eddigi ünneplők nagyon elégedetten távoztak, és a cégek közül is sok olyan van, akik rendszeresen itt rendezik meg tréningjeiket, tartják megbeszéléseiket. Mivel zárt ajtók mögött, a belső tértől elválasztva alakították ki a helyiséget, ezért a többi vendég nem zavarja az ünneplőket, és a pincérek is diszkréten szolgálnak fel. Az ajtók mögé a személyzet nem lát be, ezért megmosolyogtató, netán pikáns történetekkel nem tudunk szolgálni, de annyit megtudtunk, hogy jó pár chippendale fiú megfordult már az öltözőben. A Melange mellett szól az is, hogy a közelben több ingyenes parkoló van, mi több két olyan plusz ajándékkal is kedveskednek a vendégeknek, ami máshol nem jellemző. Előétel gyanánt olivakrémet szolgálnak fel a főétel érkezéséig, valamint 10 fő felett tortával lepik meg a vendégeket, melynek nagysága a megjelentek számához igazodik.

 

Party tál 1.

 Juhtúrós borda

 Csülök ropogósra sütve párolt káposztával

 Rántott csirkemell csíkok lecsós burgonyával

 Sült csirkeszárny jázminrizzsel

 Brokkoli Orly módra

Ár: 4700 Ft

 

Party tál 2.

Csirkenyárs

Pulykamell feta sajttal, friss parajjal és pármai sonkával, pesztós rizzsel

BBQ oldalas spirál burgonyával

Rántott cukkini friss kevert salátával

Óvári sertésborda (gomba,sonka,óvári sajt)

Ár: 4700 Ft

 

Party tál 3.

Roston sült tarja

Párizsi csirkemell

Rántott sajt

Grillezett garnélanyárs

Pulykamell feta sajttal,friss parajjal és

pármai sonkával töltve ropogós cornflakes bundában

Friss kevert salátával és vegyes körettel

(hasábburgonya,jázmin rizs)

Ár: 4700 Ft

 

Party tál 4.

Rántott sajt cézár salátával

Rántott gomba jázmin rizzsel

Brokkoli Orly módra (párizsi és sör bundában) fóliás burgonyával

Rakott padlizsán

Ár: 4700 Ft

 

(2013-07-29)

-Nitta-


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics