Tökéletes páros – kolbász és sör a Belgában

.

A sör és a kolbász párosának mennyei íze a nyelvünk hegyén egy tökéletlen nap csúcsa lehet, hibátlanná teheti az átlagos hétköznapokat is, sőt ínyenccé varázsolja a rövid munkahét, hosszú hétvégéjét. A Belga Étterem ezt az érzést kínálja a Szabadság napján, és az azt követő három pihenőnapon: Bajor és Debreceni kolbászhoz kíváló söröket szervírozz.

 

Hmm, egy finom roppanós kolbász. Egy húsból, szalonnából, sóból, fűszerekből álló finomság, ahogy kicsordul belőle a zamatos zsír… jól hangzik. És isteni is, leöblítve príma sörökkel.

 

 

A jó kolbász nem inas, nem kenőcsös, nincs mellékíze, van viszont illata, érett íze, a hús és a szalonna darabossága szépen látható. S, ha ilyen darabokat tálalnak, a férfiember minden bizonnyal elcsábul egy-két párra, sőt rajongótábora is nőne, visszahódítva a csalódottakat. A hét utolsó négy napjára a Belga Étterem Bajor és Debreceni páros kolbászai garanciát jelentenek a minőségre csak úgy, mint a sörei, melyek választékáról már korábban beszámoltunk: itt, itt és itt.

 

Szóval, mit csinálnak a következő napokban? Ha a kirándulás, utazás ugrott az időjárás miatt, örvendeztessék meg magukat egy közeli kiruccanásra a barátokkal, családdal.

 

 

Az a cikk legalább 2 éve nem frissült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

 


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics