Ki bír el vele?

Hatalmas adag 4 fő részére, ha megbírkóznak vele nem kell kifizetni. Ha marad a tálon elcsomagolják, hogy másnap újra neki veselkedhessenek.  A királyi lakomát 4 fő részére a Semann étterem szervírozza. A pénztárcakímélő vacsora nagy kihívást jelent még azoknak is, akik egész nap a Semann tálra készültek és nagy ívben elkerülték a hűtőt.

 

Még mielőtt felveszik a kesztyűt a lakomával, igyanak egy, vagy több étvágygerjesztőt, hangulatoldót. A Semann a Szicseki Pálinkafőzde italait kínálja, 20 félét! Az ismertebb – birs, szilva, törköly, körte – mellett, itt van például a madárberkenye, tudják mi az? Narancssárga színű bogyós gyümölcs, marcipán ízével és illatával biztos, hogy a hölgyek egyik kedvence, csakúgy mint a behízelgő, édeskés „illat-bomba”, az eper pálinka. Ha férfias, határozott karakterű párlatra vágynak,kóstolják meg a homoki faeper pálinkát.

 

 

Felkészültek? Nézzük mik kerülnek a potenciálisan ingyen ehető falatok közé:

1 egész csülök szeletelve, 4 szelet rántott sertésborda, 2 egész kacsacomb, 4 szelet párizsi csirkemell, 4 db fűszeres csirkecomb filé roston, 10 db rántott gombafej, 4 adag steakburgonya, 5 adag párolt rizs, 4 adag párolt káposzta, 4 db szalonnataréj,4 db kolbászrózsa.

Még felsorolni is sok, de olyan kifogás, hogy valamelyik ételt nem szeretem, nincs! A séf ügyelt arra, hogy klasszikus kedvencek csalogassanak a nagy próbára.

 

 

Nagy falat lesz az biztos, dobjuk csak össze a mennyiséget: 15 dekagramm a húsokra, 20 dekagramm a köretre, uramisten már több mint egy kilogrammnál tartok és még az „apróságokat”, mint a szalonnataréj, kolbászrózsa még nem is számoltam. Nem is fogom, nehogy megriadjanak, és azt is csak halkan sugom meg, hogy a Semann étteremben XXL adagok készülnek, olvassák el korábbi cikkeinket is!

 

Az idő előrehaladtával megcsappan az ételmennyiség, ugyanakkor egyre nehezebben csúszik a falat, akkor vessenek be egy segédeszközt: a csapolt heineken, - soproni világos jól jöhet, hogy Önök győzzenek az étellel szemben.

 

(2012-05-16)

-eSBé-


kapcsolódó cikkek

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics