séfajánlat
Kövér Sándor a Pálma étterem séfjének desszertajánlata
Bazsalikomos krémes vadmálna öntettel
790.- |
|
A Pálma étterem szakácsai a házi krémesbe bazsalikomot kevernek, ezzel egyedivé és újszerűvé varázsolják a hagyományos süteményt. Porcukorral meghintett ropogós tésztalapok közé rejtik a bazsalikomos krémet, és az édes íz ellensúlyozása végett vadmálnaöntettel bolondítják meg. Egyszerű, elegáns és tökéletes. Mindenkinek ki kell próbálnia! |
korábbi séfajánlatok
- Hagymás rostélyos mangalica tarjából - Calico Jack Pub
- Cipóban tálalt levesek - Garda étterem
- Újházi tyúkhúsleves - Belga étterem
- Egészben sült malaccsülök - Barabás étterem
- Roston sült sertéscsülök - RV/Régi Vigadó
- Túrós csusza tepertővel - Belga étterem
- Fokhagymával pácolt báránycsülök - John Bull Pub
- Csöröge fánk házi főzésű pálinkás baracklekvárral - Paripa Csárda
- Eszterházy torta - Régi Vigadó
- Csülöktál - Régi Posta