séfajánlat

 

Kövér Sándornak

 

 

A Pálma étterem Séfjének ajánlata:
Bélszín steak snidlinges mascarponakrémmel, grillezett garnélával, pirított erdei gombával, hasábburgonyával


A 20 dekás bélszín steaket félangolosra sütik. Garnélákat szintén a rostlapon megsütik.
A ragukhoz vokban gombákat  (vargányát, fafült, csiperkét) - sóval, tört borssal, vágott petrezselyem zöldjével ízesítve - erős tűzön rövid ideig pirítanak. Mascarponét sóval, tört borssal, schnidlinggel kikavarnak, jól behűtik. Tálaláskor steakburgonya kerül a tányér aljára, erre egy zsemlekrutont fektetnek, amire a kipihentetett sült bélszínt helyezik. Ráhalmozák a gombát, megkoronázzák fél gömb krémmel, a garnélákkal, feldíszítik, körbelocsolják demi-glace-al (e.: demi glász).

 

Jó étvágyat!

 

korábbi séfajánlatok

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics