séfajánlat

 

 

Borjúérmék párizsi kávéház módra,

vajas zöldségszalmával

és burgonyapuffanccsal

 


 

Boros László

Belga Étterem séfje ajánlja

 

 

A borjúérmét leszeleteljük, fűszerezzük, roston sütjük. Vajból, tejszínből, ízesítőkből és fűszerekből (16) fűszervajat készítünk. A zöldségeket metéltre vágjuk, frissen serpenyőben megsütjük, majd a tányér közepére tesszük, a tetejére helyezzük a megsült borjúérméket, és egy sült gombafejet, körbeöntjük a felforrósított, fűszeres, habos, sajtmártással. Mellé diós burgonyapuffancsot teszünk.

 

 

További ínyencségek ínyenceknek
Rozmaringgal pácolt báránykaraj roséra sütve tőkegombamártással, szalonnás burgonyával, spárgával, vajas répával 4990.-
Rozmaringgal pácolt báránykaraj sajtos morzsában sütve tőkegombamártással, szalonnás burgonyával, spárgával, vajas répával 4990.-
Borjúérmék párizsi kávéház módra, vajas zöldségszalmával és burgonyapuffanccsal 3890.-
Rózsaborsos bélszínjava roston keserűcsokival, erdei gombás-vörösboos mártással, sült burgonyhordókkal, szalonnás babrőzsével 4990.-
Bélszíncsíkok Stroganoff módra jázminrizzsel 3690.-

 

 

 

korábbi séfajánlatok

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics