séfajánlat
Borjúérmék párizsi kávéház módra, vajas zöldségszalmával és burgonyapuffanccsal
|
Boros László Belga Étterem séfje ajánlja
A borjúérmét leszeleteljük, fűszerezzük, roston sütjük. Vajból, tejszínből, ízesítőkből és fűszerekből (16) fűszervajat készítünk. A zöldségeket metéltre vágjuk, frissen serpenyőben megsütjük, majd a tányér közepére tesszük, a tetejére helyezzük a megsült borjúérméket, és egy sült gombafejet, körbeöntjük a felforrósított, fűszeres, habos, sajtmártással. Mellé diós burgonyapuffancsot teszünk. |
További ínyencségek ínyenceknek | |
---|---|
Rozmaringgal pácolt báránykaraj roséra sütve tőkegombamártással, szalonnás burgonyával, spárgával, vajas répával | 4990.- |
Rozmaringgal pácolt báránykaraj sajtos morzsában sütve tőkegombamártással, szalonnás burgonyával, spárgával, vajas répával | 4990.- |
Borjúérmék párizsi kávéház módra, vajas zöldségszalmával és burgonyapuffanccsal | 3890.- |
Rózsaborsos bélszínjava roston keserűcsokival, erdei gombás-vörösboos mártással, sült burgonyhordókkal, szalonnás babrőzsével | 4990.- |
Bélszíncsíkok Stroganoff módra jázminrizzsel | 3690.- |
korábbi séfajánlatok
- Hagymás rostélyos mangalica tarjából - Calico Jack Pub
- Cipóban tálalt levesek - Garda étterem
- Újházi tyúkhúsleves - Belga étterem
- Egészben sült malaccsülök - Barabás étterem
- Roston sült sertéscsülök - RV/Régi Vigadó
- Túrós csusza tepertővel - Belga étterem
- Fokhagymával pácolt báránycsülök - John Bull Pub
- Csöröge fánk házi főzésű pálinkás baracklekvárral - Paripa Csárda
- Eszterházy torta - Régi Vigadó
- Csülöktál - Régi Posta