séfajánlat

 

Tóth Lajos

a Viktória étterem séfjének ajánlata

 

A Viktória étterem egyik igen kedvelt fogása, nem véletlenül, minden ízében remek étel.

A mesterien megsütött csirkemell (kívül ropogós, belül szaftos és puha) felületén izgalmas és egyben pikáns jelleget kölcsönöz a mustár. A harapnivalóra gőzölt zöldbabot kiolvasztott bakon csíkokon átforgatják. A frissen sütött krumpli cikkeket tányér egyik felére halmozzák, bőven meglocsolják tejföllel, mellé kanalazzák a szalonnás babot, ráfektetik a húst…  Biztosra megy az aki megrendeli, kizárt a csalódás!

Dijoni mustárral kenegetett

csirke steak,
héjas burgonyacikkel és baconos zöldbabbal tálalva  

 

 

További szárnyasból készült ételek az étlapról:
Libamájszeletek rántva, fokhagymás resztelt burgonyával 2950.-
Libamáj-érmék enyhén csípõs lecsóval, köményes burgonyával 2950.-
Grúz pulykaragu színes tollhegy-tésztával 1550.-
Tüzes csirkefalatok   fokhagyma-mártásban, burgonya rösztivel 1600.-
Pulykamell filé ínyenceknek vajban párolt almával és burgonyapürével 1800.-
Jércemell roston idei salátakörettel, kapros, joghurtos dresszinggel 1550.-
Pulykamell érmék bakonyi gombamártásban, töpörtyûs túrós csuszával 1650.-

Csirkemellfilé márványsajttal és aszalt szilvával töltve, krokettel,

párolt körtével és õszibarackmártással

1800.-

Kapros juhtúróval töltött pulyka java szezámos bundában,

párolt zöldségekkel

1700.-
Ropogós kacsacomb hagymás törtburgonyával és párolt káposztával 2100.-

 

 

 

 

korábbi séfajánlatok

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics