séfajánlat
Fűszeres élet a Barabás étteremben!
„Merem állítani, hogy a tökéletes ízharmónia kialakítása sok esetben grammokon múlik csak.
Ne sajnáljuk a fáradságot, elmélyülten |
|
„A fűszerből kevés kell. Annyi, amennyi szinte észrevehetetlen, mégis az adja meg az étel egyéniségét. És amennyi fűszer kell az ételhez, annyi szeretet kell a főzéshez, különben az ízek láthatatlanul elpárolognának.” (Bajor Andor: Terített asztal) |
|
"Fűszeres" ételek a Barabás Étterem konyhájából:
Kacsamáj bonbon zöldfűszerkéregben Chilis-citromos halleves Vajhalsteak citromfűmártással Vörös tengeri sügér bazsalikomosmeleg paradicsomsalátával Narancsos-zsályás marinádban érlelt csirkemellsteak
Vajas- petrezselymes egész burgonya (kérésre pálinkaparfümmel)
|
|
korábbi séfajánlatok
- Hagymás rostélyos mangalica tarjából - Calico Jack Pub
- Cipóban tálalt levesek - Garda étterem
- Újházi tyúkhúsleves - Belga étterem
- Egészben sült malaccsülök - Barabás étterem
- Roston sült sertéscsülök - RV/Régi Vigadó
- Túrós csusza tepertővel - Belga étterem
- Fokhagymával pácolt báránycsülök - John Bull Pub
- Csöröge fánk házi főzésű pálinkás baracklekvárral - Paripa Csárda
- Eszterházy torta - Régi Vigadó
- Csülöktál - Régi Posta