séfajánlat
Kovács Zoltán a John Bull Pub séfjének ajánlata
Grillcsirke óbester módra, |
|
"Az így sült csirke minden ízülete könnyen szétválik, és szigorúan az anatómia szabályai szerint lehet szétdarabolni. Olyan egyedülállóan jó ez a nyársonsült, hogy ténylegesen luxusétel; azért is, mert egy főre egy-egy fél kilót kell számítani; s ez alól a gyomorbetegek sem kivételek, mert diétás ételként fogyaszthatják. Adható mellé saláta is, de szín egymagában is megáll a nyárson sült csirke, úgy talán még jobban érvényesül minden íze-illata. Kényes viszont az utána fogyasztott italra: sem a sört, sem a vörös bort nem szereti, csak fehérborral társul méltóképpen. Vagy jó ivóvízzel." Erdei Ferenc: Néprajzi ínyesmesterség |
A John Bull Pub további szárnyashús ételei: | |
---|---|
Csirkemell steak konyakos, vörösboros mézen sült körtével, tejszínes burgonypürével |
1990 Ft |
Csirkemell pikáns füstöltsajttal töltve, szezámmagos bundában, jázmin rizzsel, fűszeres steak burgonyával |
1990 Ft |
Roston sült csirkecomb filé pármai sonkával, sajttal pirítva, sült zöldségekkel és fűszeres steak burgonyával |
2190 Ft |
Pulykamell steak snidlinges, fűszeres vajon sült brokkolival, mozzarellával grillezve, vajban párolt zöldségekkel |
2190 Ft |
Rose kacsamell mangó chutney-el, friss salátával, narancsos dresszinggel |
2690 Ft |
Kemencés libacomb baconos-savanyúkáposztával, fokhagymás burgonyapürével |
2690 Ft |
Libamájszeletek roston, mézes fehérborban párolt almával, tejszínes burgonyapürével |
4490 Ft |
Kacsamáj roston, zsírjában sült hagyma trióval, burgonypürével |
4490 Ft |
korábbi séfajánlatok
- Hagymás rostélyos mangalica tarjából - Calico Jack Pub
- Cipóban tálalt levesek - Garda étterem
- Újházi tyúkhúsleves - Belga étterem
- Egészben sült malaccsülök - Barabás étterem
- Roston sült sertéscsülök - RV/Régi Vigadó
- Túrós csusza tepertővel - Belga étterem
- Fokhagymával pácolt báránycsülök - John Bull Pub
- Csöröge fánk házi főzésű pálinkás baracklekvárral - Paripa Csárda
- Eszterházy torta - Régi Vigadó
- Csülöktál - Régi Posta