séfajánlat

 

 

A Régi Vigadó ajánlata:

Kapros borjúragu leves saját májgombócával

 

 

 

Medve Zoltán séf egy korábbi interjúban így nyilatkozott erről az ételről:
"Melyik a valaha készített legjobb ételed?
- Ez egy nagyon egyszerű és finom leves borjúból, zöldségekkel, tejszínnel és borjúhab gombóccal. Többször került fel étlapjaimra, mindig nagy sikere volt."

 

 

Levesek a Régi Vigadó étlapjáról

Húsleves marhapofából (lestyános pászkagombóccal, zöldségekkel, csigatésztával) 690.-
Ananászos mangó krémleves, banános túróhabbal 890.-
Kapros borjúragu leves saját májgombócával 990.-
Gyömbéres karotta krémleves grillezett garnélával 790.-
Vörös curry-s marharagu leves héjas borsóval, zöldségekkel (gomba, pritamin paprika) 1290.-

 

korábbi séfajánlatok

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics