séfajánlat
Boros László a Belga étterem és söröző séfjének ajánlata |
Luxemburgi mandulás csirkemell sajtmártással, borsóval és burgonyaropogóssal A szeletelt csirkemellet felvert tojásba és szeletelt mandulába forgatjuk (bundázzuk), bő olajban kisütjük, négyféle sajtból (füstölt sajt, kemény sajt, márványsajt, parmezán sajt) sajtmártást készítünk, ezzel adjuk a tányérra. Köretnek gőzben puhított brokkolit, zöldborsót és burgonyaropogóst adunk. |
korábbi séfajánlatok
- Hagymás rostélyos mangalica tarjából - Calico Jack Pub
- Cipóban tálalt levesek - Garda étterem
- Újházi tyúkhúsleves - Belga étterem
- Egészben sült malaccsülök - Barabás étterem
- Roston sült sertéscsülök - RV/Régi Vigadó
- Túrós csusza tepertővel - Belga étterem
- Fokhagymával pácolt báránycsülök - John Bull Pub
- Csöröge fánk házi főzésű pálinkás baracklekvárral - Paripa Csárda
- Eszterházy torta - Régi Vigadó
- Csülöktál - Régi Posta