séfajánlat
Hagymaleves háromféle hagymából Sonka, makói, és póréhagymából készül. Vajon pirítjuk, kevés liszttel meghintjük, fölengedjük, ízesítjük sóval, fokhagymával, petrezselyem zölddel, sózzuk és kiforraljuk. Tetejére sajtos pirítóst teszünk.
Meggyes gesztenyekrémmel töltött csokoládé kehely 890.- |
790.-
Boros László Belga Étterem és Söröző Séfajánlat márton napra!
Fokhagymás libacomb lassan sütve tört burgonyával és párolt almával
2890.-
A megtisztított libacombokat fűszerezzük, alacsony hőmérsékleten hosszú ideig sütjük, úgy, hogy ellepi a libazsír. Ha megpuhultak a combok, kiszedjük, lecsöpögtetjük a zsírtól és hirtelen, magas hőfokon rápirítunk (pirosra sütjük) rövid ideig. A burgonyát megfőzzük, és az áttört burgonyához libatepertőt pépesítünk, ezzel elkeverjük. Az almából karikákat vágunk, vajon megpároljuk, ezzel tálaljuk a libacombot. A libasült levéből (nem zsírjából) vörösborral, fűszerekkel, kevés mézzel öntetet készítünk, amivel körül öntjük a libacombot. |
korábbi séfajánlatok
- Hagymás rostélyos mangalica tarjából - Calico Jack Pub
- Cipóban tálalt levesek - Garda étterem
- Újházi tyúkhúsleves - Belga étterem
- Egészben sült malaccsülök - Barabás étterem
- Roston sült sertéscsülök - RV/Régi Vigadó
- Túrós csusza tepertővel - Belga étterem
- Fokhagymával pácolt báránycsülök - John Bull Pub
- Csöröge fánk házi főzésű pálinkás baracklekvárral - Paripa Csárda
- Eszterházy torta - Régi Vigadó
- Csülöktál - Régi Posta