séfajánlat

 

Hagymaleves háromféle hagymából

Sonka, makói, és póréhagymából készül. Vajon pirítjuk, kevés liszttel meghintjük, fölengedjük, ízesítjük sóval, fokhagymával, petrezselyem zölddel, sózzuk és kiforraljuk. Tetejére sajtos pirítóst teszünk.


 

Meggyes gesztenyekrémmel töltött csokoládé kehely

890.-

790.-

 

Boros László

Belga Étterem és Söröző

Séfajánlat márton napra!

 

Fokhagymás libacomb lassan sütve tört burgonyával és párolt almával

 2890.-

 

A megtisztított libacombokat fűszerezzük, alacsony hőmérsékleten hosszú ideig sütjük, úgy, hogy ellepi a libazsír. Ha megpuhultak a combok, kiszedjük, lecsöpögtetjük a zsírtól és hirtelen, magas hőfokon rápirítunk (pirosra sütjük) rövid ideig. A burgonyát megfőzzük, és az áttört burgonyához libatepertőt pépesítünk, ezzel elkeverjük. Az almából karikákat vágunk, vajon megpároljuk, ezzel tálaljuk a libacombot. A libasült levéből (nem zsírjából) vörösborral, fűszerekkel, kevés mézzel öntetet készítünk, amivel körül öntjük a libacombot.

 

korábbi séfajánlatok

Archívum

BEJELENTKEZÉS

E-mail cím
Jelszó
  Emlékezz rám!
Házhozszállító éttermek:
© 2011 debreceniettermek.hu
Real Time Analytics