Archívum
- Ezekért a falatokért érdemes kimozdulni
- Bőséges lakmározás a Honfoglaló étteremben
- Itt a nagy falatozások időszaka – kóstoljon a Régi Vigadóban
- Napjaink ételei a Honfoglaló Étteremben
- Újborköszöntők és libavacsorák - Márton napi lakomák
- Mindenki annyit vesz magának, amennyit akar – svédasztal a Gardában
- Tökéletes páros – kolbász és sör a Belgában
- Tésztavariációk a Pálma Étteremben
- Süt, krémez, bevon, farag – tortacsodák születnek a Barabásban
- Beatrix kedvencei a Honfoglaló Étteremben
- A nyár íze, illata, színe a Melange Kávéházban
- A desszertek titka
- Így kanalazd a levest!
- A Régi Vigadó étlapjáról ajánljuk
- Alaposan kiveséztük a Csokonai Étterem új étlapját 2. rész
- Hidegen-melegen - szendvicsválaszték a Leroy étlapján
- Hűsítők a tányérból
- Pünkösdi pihenő
- Alaposan kiveséztük a Csokonai Étterem új étlapját 1. rész
- Helló nyár, helló Garda terasz!
- Jönnek a roston sültek, a saláták és a nyárias ételek
- Fejedelmi lakoma
- Kézműves pizzák a Csokonai Étteremből
- A zölségek királyát tálalják a Play Pub House-ban
- Profi és amatőr fakanálforgatók az Önök ízlésére!
- Asztali örömök a Honfoglaló Étteremben
- Valódi íz, melyet Önnek is meg kell kóstolnia!
- Sörös fogások a Play Pub House-ban
- A debreceni Leroy Cafe étlapjáról szemezgettünk
- A tavasz ihlette - szezonális ételek a Gardában
- Online rendelni nem csak kényelmes!
- Kalandozások őseink ízvilágában
- „Nehéz szakma ez, de izgalmas, egyáltalán nem unalmas”
- Füstön érett sonka, kolbász...
- Ételallergiások figyelem! Glutén-, tojás – és laktózmentes menüt ajánlunk
- Töltött káposzta, a magyar konyha esszenciája
- Mexikói Debrecenben
- Több mint két évtizedes létezés a belváros szívében
- Borjú hetek a Play Pub House-ban
- Debrecen legújabb éttermét a magyarosság jellemzi
- A tél kincsei az étlapon
- Régi idők ételei - pacal, velő, borjúláb
- Férfias étel, habkönnyű desszerttel
- Steak imádók figyelem!
- „Azért vannak a jó barátok...”
- Osztozzunk az étkezés örömeiben is
- Nem mindennapi fogások a Melange-ban
- A Melange Kávéház étlapjáról ajánljuk
- Karácsony után, újév előtt
- Ünnepi vacsora villámgyorsan
- Látványa festői, illata keleti és az íze…
- Dobogós ételek a Régi Posta Étteremben
- Kacsamáj, lacipecsenye, bárányragu – megújult a Pálma étlapja
- Cigány vagy pusztai? – Mindegy, csak finom legyen
- Gerslitől a tempuráig - étlapfrissítés a Régi Vigadó Étteremben
- Fejedelmi borok és mennyei fogások találkozása a Flaskában
- Halas fogások indiai módra
- Csábítson el a liba!
- A pizzatésztának lelke van…
- Márton-napi kaland a Play Pub tányérján
- Főszerepet kapott a liba a Flaskában
- Almás finomságok a Melange étlapjáról
- Ízlelőbimbókat és szemeket kényeztető japán falatkák – Sushi a Pálmában
- Az ősz ízei
- Mindössze pár csepp kell belőle, és elvarázsolja a vendéget
- Megáll benne a kanál...
- Dobják el az evőeszközöket, és próbálják ki az indiaiak technikáját
- Fenséges ízek titkai – bazsalikom és kakukkfű
- Kalapos vitaminforrás - gomba
- Zöldfűszeres kacsa, lóbab pürés tonhal és egyedi steak variációk
- Klasszikus fogások, zamatos tartalmak
- Zamatos hétvége
- Zamatos pálinkák és fenséges ételek találkozása
- Egyedi fogadó falatkák, variálható tálak, mennyei desszertek
- Rendeljenek raviolit a Play Pubban
- Az étkezések nélkülözhetetlen eleme – kenyérlepények Indiából
- Kívül ropogós, belül szaftos
- Házias ebédmenüt a dolgos napokra
- A csokoládé randevúja borral és málnával a Barabás Étterem tányérján
- Hasonló, de mégis más - a debreceni Leroy figyelembe veszi a helyi ízlést
- Rizses hús spanyol módra a Play Pubban
- Rózsavízzel átitatva…
- Tűzről pattant Paripa-fogások
- Legyünk bevállalósak: együnk bulgurt, kuszkuszt, gerslit
- A pandák az erdőben falatozzák, mi a King Wokban barátkozunk Kína tipikus zöldségével
- Lazac, hekk, pisztráng és harcsa – gazdag halas kínálat a Régi Vigadóban
- Olvasni, elképzelni, gyönyörködni, élvezni – ez a chef ajánló fogyasztásának menete
- Folyékony finomságok a Régi Vigadóban
- A Flaska étlapjáról ajánljuk
- Húsmentes övezet
- Könnyű és ízletes saláták ebédre, vacsorára
- Mulard kacsamell, tequilás bélszínsteak, rizlinges lazacfilé – megújult a Belga étlap
- Fa törzséről a King Wok tányérjába
- Vindaloo – avagy csípős-fűszeres pörkölt indiai módra
- Parmezánbundában sült jércemell érmék
- Eredeti olasz csábítás a Pálmában
- Fröccsözzünk
- Egészséges húspótló pikáns ízzel
- Vesepecsenye a Play Pub étlapján
- Bikiniszezonra ajánljuk
- Szamósza, mi van a táskában?
- Klasszikus és üdítő
- Az eredeti olasz pizzák megalkotója a Pálmában
- Vasárnapi ebéd a Gardában
- Libamáj, királyrák, norvég lazac, marhahátszín – mától az új étlapról rendelhetnek a Play Pubban
- Saj(á)tos üzletvezetői szemlélet
- Az orosz tajga ízvilága
- Lépjen egy fokot a kínai ételek képzeletbeli létráján
- Színek és zamatok kavalkádja – a látvány lenyűgözött, az ízébe beleszerettem
- Főszerepben a növényi táplálékok
- Hagyjuk el a megszokott köretet – cseréljük le vagy együnk helyette salátát
- A belga és a flamand konyha remekei
- Kőkorszaki étrend - út az egészség felé
- Legyen sikeres Új Éved!
- Rizsek királya – a basmati
- Egyre kevesebbet eszünk a fehér-sárga tápanyagforrásból
- Egészséges életmód Pálma-módra
- Hideg napok meleg favoritjai a Belga Étteremben
- Lakodalmi vacsorák a Paripa Csárdában
- Vadasan a legjobb
- Milyen a háziasszony ideális kisokosa?
- Kéthetente szerdán…
- Lerántjuk a leplet a King Wok ételeiről
- Indiai fűszerparádé
- Súlycsökkentés a debreceni éttermek fogásaival
- A Melange Kávéház jelenlegi és jövőbeli „sztárjai”
- A kínai konyha csodafegyvere
- A végső koncentráltságú kivonat
- Kanálban a "piros energiabomba"
- Ínycsiklandozó illatokban és finom ételekben gazdag boldog új évet kívánunk!
- Tradíciók őrzése
- India közelebb van mint gondolná
- Király ételek a King Woktól
- Varázslatos indiai konyha
- Szarvaspörkölt, perzsa kebab és sült kacsamell is került az étlapra
- Fűtsön fel a téli étlap kínálata
- Minden napra egy fogás
- Télies ételek, magyaros ízvilág és édes élvezet – Étlapfrissítés történt a Pálma Étteremben
- Disznótor a Paripa Csárdában
- Hagyomány és újítás
- A bagoly levese
- Van ami megy, van ami marad és jönnek az újak!
- Makréla a Kávéházban
- Óbester módra…
- Húsevők és húsmentes ízekre vágyók figyelem!
- Medve, a harcsa és a slambuc
- Utazzunk délre…
- Folyjon a sör!
- Töltött ételek, magyar borok hétvégéje
- Az alapanyagok szabad felhasználása
- Ha már unja a könnyű, nyári ételeket...
- Ha már unja a könnyű, nyári ételeket...
- Nyaljuk a fagylaltot…
- Grillen és bográcsban készült ízes ételek
- Hagyományok őrzésén keresztül, az új gasztronómiai irányzatok felé
- Svédasztalos ebéd a Semannban
- Elérhető az éttermi étkezés, baráti áron
- Új étlappal jelentkezik a Régi Vigadó
- Grillparty a Belgában!
- Fogas és a szépia randevúja
- Étlapértelmező - John Bull Pub
- Étlapértelmező - Barabás Étterem
- Sztrapacska, a szlovák étel a Régi Posta Étteremben
- Keddi halvacsora a Paripa Csárdában
- Libamájpástétom Pálma módra
- Étvágygerjesztők és szárnyas fogások a Semannban
- Féláras eszem-iszom a Paripában
- Tortilla, chili, salsa
- Nincs farsang fánk nélkül
- Pizzát a Gardától
- Nehéz a dolga a szakácsnak…
- RV – lezser elegancia, mértékkel
- Palacsinta, szeretem, imádom ide vele!
- Perzsa ételek napja
- Ecetes-cukros salátától a Cézár salátáig
- A világ legdrágább ételei (III.)
- A világ legdrágább ételei (II.)
- Rizikós rizottó
- A nyugati ember genetikailag hajlamos az egészségtelen ételek fogyasztására
- A világ legdrágább ételei (I.)
- Forza Viktória!
- A Barabás étterem új étlapjának titkai…
- Vendégek a középpontban – megújult a Garda étlapja!
- Húsok rózsaszínben
- A Pálma pizzája
- Véresen komoly! A Pálma bélszín sztékjeiről…
- Kuponakció - Cipóban sült ételek a Gardában!
- Új ízek az étlapokon
- A lengőajtók mögött
- Tom Ka Koong
- Vigyázz, mit kívánsz, mert teljesül!
- Nyers mennyország
- Csütörtökön Zs menü a Viktóriában
- Lucullus bőségtál
- Akácfán füstölt afrikai harcsa ínyenceknek
- Családi lakomák hétvégén
© 2011 debreceniettermek.hu